Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
"Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! Muammer Moran hayatını kaybetti! Kiprianu “Matematiksel kesinlikle nihai taksime sürükleniyoruz” Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verisi ve ECB'nin faiz kararına odaklandı Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor” "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! Muammer Moran hayatını kaybetti! Kiprianu “Matematiksel kesinlikle nihai taksime sürükleniyoruz” Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verisi ve ECB'nin faiz kararına odaklandı Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Tatlısu'daki iki gölette temizlik çalışmaları başlatıldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Tatlısu'daki iki gölette temizlik çalışmaları başlatıldı

Tatlısu’da iki gölette uzun yıllardan sonra temizlik çalışmaları başlatıldığı açıklandı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, göletlerin birinde 26 yıl, diğerinde ise 45 yıl sonra temizlik çalışması başlatıldığı; temizlik çalışmalarının Su İşleri Dairesi, Orman Dairesi, Jeoloji ve Maden Dairesi ile Tatlısu Belediyesi işbirliğinde yürütüldüğü belirtildi.

Göletlerde yıllar içerisinde akışla birlikte oluşan fazla milin temizleneceği ifade edilen açıklamada, göletlerin temizlenmesiyle göletlerin su tutuma kapasitesinin, bölgedeki su kuyularının verimliliği ve yer altı sularının beslenmesinin artacağı kaydedildi.

Bu arada, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, göletlerde incelemelerde bulundu; Bakan Oğuz’a Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan eşlik etti.

(TAK)

Benzer haberler

Featured
"Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor 2026-06-07 20:46:00 Yunanistan'da art arda depremler 2026-06-07 20:39:00 Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı 2026-06-07 20:33:00 Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" 2026-06-07 20:10:00 Karaoğulları "Artık istifa edin" 2026-06-07 19:46:00 Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı 2026-06-07 19:40:00 ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti 2026-06-07 19:33:00 Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” 2026-06-07 18:17:00 Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı 2026-06-07 18:11:00