Tatar, 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi’nde konuşma yapacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul’da düzenlenecek “Marmara Grubu Vakfı 26’ncı Avrasya Ekonomi Zirvesi”nde konuşma yapmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere adadan ayrıldı.
Bugün saat 10.15 civarında İstanbul’a hareket eden Cumhurbaşkanı’nı İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Kadir Bayraklı ve diğer yetkililer uğurladı.
Tatar, programı çerçevesinde, İstanbul’da Marmara Grubu Vakfı tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek ve 44 ülkeden 300’ü aşkın siyasetçi, diplomat, akademisyen, inanç önderi ve iş insanının katılacağı Avrasya Ekonomi Zirvesi’nde konuşma yapacak.
Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev ile görüşecek ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı ile toplantı yapacak.
Programını tamamlamasının ardından Cumhurbaşkanı Tatar, yarın akşam KKTC saatiyle 20.15’te ülkeye dönecek.
Benzer haberler
Featured
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi"
Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor"
Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti
Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026)
Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı
Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı
Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı!
Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi"


