Taşeronlar'ın Başman'dan beklentileri büyük
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
UBP Milletvekili Adayı Ali Başman, Lefkoşa’da Koop-Sen, Kooperatif Merkez Bankası ve Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği’ni ziyaret etti.
Başman, KOOP-SEN ve KOOP BANK’ı ziyaretlerinde, Kıbrıs Türk Halkı’nın varoluş tarihinde önemli bir yeri olan Kooperatif’in çalışmalarını her zaman takdir ettiklerini söyledi.
Üretimin simgesi kooperatifin, bankası, yem fabrikası, diğer işletmeleri ve onu ayakta tutan çalışanlarının desteğini istediklerini belirten Başman, “ Çalışacağız, üreteceğiz, ürettikleri güçleneceğiz” Dedi.
Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca da , sektörel sorunlardan söz ederken, çıkış yolunun siyaset olduğunu, Ali Başman’dan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.
Amca, Başman’ın adaylığının hayırlı olmasını dilerken, “ Sayın Başman, özel sektörden, iş dünyasından birisi… Sektörümüzü yakından biliyor. Seçilmesi halinde, sorunlarımızın çözümü için çalışacağına yürekten inanıyorum” dedi
Benzer haberler
Featured
Stelios Vakfı'ndan feribot kazası mağdurlarının ailelerine 260 bin Euro’luk destek
Ekinci “Tabii ki istifanızı isteyeceğiz”
Üstel gemi kazasına ilişkin son gelişmeleri açıkladı
Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel "Her türlü desteği vermeye hazırız
DEM Parti'den Erhürman'a mektup "TBMM'de araştırma komisyonu oluşturulması da dahil üzerimize düşeni yapacağız"
Gemi kazasında hayatını kaybede Nuray Özbiler Gazimağusa'da toprağa verildi
TC Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesinde kurulan "Kriz Masası" kazazedeler ve yakınlarına destek programı başlattı
Serdaroğlu “Bu büyük bir ihmaldir, hükümet siyasi sorumluluk üstlenmeli”
Yılmaz “Arıklı’ya karşı linç kampanyası yürütülüyor”


