Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
KTÖS, KTOEÖS ve DAÜ-SEN’den, AÖA yasa tasarısına karşı ortak tepki Costa, Leyen ve Hristodulidis ortak basın toplantısında Güney Kıbrıs’ın dönem başkanlığını değerlendirdi Türkiye, Paraguay'a mağlup oldu ve Dünya Kupası'na veda etti Japonya'da ilkokulda can pazarı: 300 kişi tahliye edildi Yrd. Doç. Dr. Huri Yontucu “Dezenformasyon nitelikli bir dolandırıcılık haline geldi” Neden bazı kelebekler 25 kat daha uzun yaşıyorlar? 2,5 milyon üniversite adayı için sınav zamanı Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti ABD Başkanı Trump, Türkiye’ye gideceğini söyledi En son hava durumu tahminleri (20 Haziran 2026) Elif’ten Türkiye ikinciliği İtalya Başbakanı Meloni Trump'a cevap verdi "Ben ve İtalya asla yalvarmayız" Belçika'da sıcaklık ve fırtına için "turuncu alarm" verildi Ertuğruloğlu, BM Temsilcisi Diagne ve UNFICYP Komutanı Alam’ı kabul etti Hukuk Komitesi bazı karar tasarılarıyla Konut Edindirme (Değişiklik) Yasası'nı Genel Kurul'a sevk etti Döviz piyasalarında günün son rakamları (19 Haziran 2026) 17. Mezuniyet Sergisi YDÜ'de açıldı TDP, BİMER Projesi'ne ilişkin bilgi ve belgelerin açıklanmasını istedi Karting’de 29 pilot piste çıkacak Dinçyürek “Cengiz Topel Hastanesi baştan aşağı yenilenecek” KTÖS, KTOEÖS ve DAÜ-SEN’den, AÖA yasa tasarısına karşı ortak tepki Costa, Leyen ve Hristodulidis ortak basın toplantısında Güney Kıbrıs’ın dönem başkanlığını değerlendirdi Türkiye, Paraguay'a mağlup oldu ve Dünya Kupası'na veda etti Japonya'da ilkokulda can pazarı: 300 kişi tahliye edildi Yrd. Doç. Dr. Huri Yontucu “Dezenformasyon nitelikli bir dolandırıcılık haline geldi” Neden bazı kelebekler 25 kat daha uzun yaşıyorlar? 2,5 milyon üniversite adayı için sınav zamanı Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti ABD Başkanı Trump, Türkiye’ye gideceğini söyledi En son hava durumu tahminleri (20 Haziran 2026) Elif’ten Türkiye ikinciliği İtalya Başbakanı Meloni Trump'a cevap verdi "Ben ve İtalya asla yalvarmayız" Belçika'da sıcaklık ve fırtına için "turuncu alarm" verildi Ertuğruloğlu, BM Temsilcisi Diagne ve UNFICYP Komutanı Alam’ı kabul etti Hukuk Komitesi bazı karar tasarılarıyla Konut Edindirme (Değişiklik) Yasası'nı Genel Kurul'a sevk etti Döviz piyasalarında günün son rakamları (19 Haziran 2026) 17. Mezuniyet Sergisi YDÜ'de açıldı TDP, BİMER Projesi'ne ilişkin bilgi ve belgelerin açıklanmasını istedi Karting’de 29 pilot piste çıkacak Dinçyürek “Cengiz Topel Hastanesi baştan aşağı yenilenecek”
Dolar
Euro
Sterlin

Tartıştığı kişiyi ciddi şekilde darp etti!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Tartıştığı kişiyi ciddi şekilde darp etti!

Gazimağusa'da bir eğlence mekanında tartıştığı kişiyi ciddi şekilde darp etti. Polisin olaya ilişkin açıklaması şu şekilde;    "01.12.2024 tarihinde, saat 02:30 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir eğlence mekanı önünde, meçhul şahıs/lar tarafından O.A.(E-27)’nın vücudunun muhtelif yerlerine vurulup ciddi şekilde darp edilmek suretiyle burun kemiğinin kırılması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen H.K.(E-36) tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
KTÖS, KTOEÖS ve DAÜ-SEN’den, AÖA yasa tasarısına karşı ortak tepki 2026-06-20 11:15:00 Costa, Leyen ve Hristodulidis ortak basın toplantısında Güney Kıbrıs’ın dönem başkanlığını değerlendirdi 2026-06-20 10:40:00 Türkiye, Paraguay'a mağlup oldu ve Dünya Kupası'na veda etti 2026-06-20 10:36:00 Japonya'da ilkokulda can pazarı: 300 kişi tahliye edildi 2026-06-20 10:08:00 Neden bazı kelebekler 25 kat daha uzun yaşıyorlar? 2026-06-20 09:55:00 2,5 milyon üniversite adayı için sınav zamanı 2026-06-20 08:57:00 Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti 2026-06-20 08:40:00 ABD Başkanı Trump, Türkiye’ye gideceğini söyledi 2026-06-20 08:15:00 En son hava durumu tahminleri (20 Haziran 2026) 2026-06-20 08:08:00