"Tamer Levent’in birikiminden faydalanılması gerekir"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Tamer Levent 50. Sanat Yılı Sanat Söyleşisi’ne katılarak Türk oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar Tamer Levent’e plaket takdim etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, İpek Denizli Sanat Atölyesi’nin düzenlediği Alsancak Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan etkinlikte konuşan Sibel Tatar, Türkiye’de ve KKTC’de birikimiyle sanata yaptığı katkılardan ve dünyada KKTC’yi savunarak verdiği destekten dolayı Tamer Levent’e teşekkür etti.
Tatar, her mecrada Kıbrıs Türkü’nün adını duyuran Tamer Levent’in birikiminden faydalanılması gerektiğini söyledi.
“BURADA AÇILACAK KONSERVATUARLARLA KKTC'DE SANATA KATKI GÖRMEK İSTİYORUZ”
Sibel Tatar, etkinliği organize edenlere, İpek Denizli Sanat Atölyesi’ne, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve Başkent Lions yönetimine teşekkür etti.
KKTC’de konservatuvar eksikliğine de işaret eden Tatar, kurulacak hükümetlere ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bu konuda çağrıda bulunarak “Burada açılacak konservatuarlarla KKTC'de sanata katkı görmek istiyoruz” dedi.
Benzer haberler
Featured
Yurt dışından futbolcular yeni sezona ülkemizde düzenlenen MET Camp 26 Northern Cyprus kampı ile hazırlandı
YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açıldı
Hasipoğlu ve Harmancı özel gereksinimli bireylerin aileleriyle bir araya geldi
BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası
CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı"
İran medyası "Hürmüz Boğazı'ndan hiçbir geminin geçişine izin verilmiyor"
48. Güzelyurt Portakal Festivali bu akşam sona eriyor
Üstel "40 yılın işini 4 yıla sığdırdık"
İran ve ABD heyetleri öğleden sonra görüşecek



