Tam Parti "Ticaret Dairesi sol direksiyon araçların ülkeye girişine ve onaylanmasına izin vermeye mi hazırlanıyor?"

Voice Kıbrıs Haber
Toplumsal Adalet ve Mücadele (TAM) Parti, sol direksiyon araçların ülkeye girişine izin verilmesi halinde, “bu iznin altına imza atanlar ya da atacak olanların, sol direksiyon araçların karışacağı her trafik kazasından bizzat sorumlu olacaklarını” belirtti.
Partiden yapılan açıklamada, sol direksiyon araçların ülkeye girişi ile ilgili kararın açık olduğu ifade edilerek, “Sol direksiyon araçlar için, özel izinler hariç; satılamaz, devredilemez hatta seyrüseferleri dahi ödenemez ibareleri bulunmaktadır.” denildi.
Açıklamada, “Ticaret Dairesi’nde sol direksiyon araçların ülkeye girişine ve onaylanmasına ‘birilerinin işi görülsün’ diye izin verilmeye mi hazırlanılıyor?” sorusu yöneltilerek, Bakan’ın vatandaşların can güvenliği için gerekli adımları atması çağrısında bulunuldu.
Konunun takipçisi olacağını belirten TAM Parti, “Bu iznin altına imza atanlar ya da atacak olanlar bilmeliler ki; sol direksiyon araçların karışacağı her trafik kazasından bizzat sorumlu olacaklardır.” uyarısında bulunuldu.
Benzer haberler
Featured
Ebola salgınının bilançosu ağır: Can kaybı 4'bini geçti
Akıncı "Gençlerin geleceği ülkenin geleceği"
YKP "Dereboyu’nda patlayan sadece bir trafo değil; yıllardır bakımsız bırakılmış kamu altyapısı"
Çin’de “yapay güneş” projesi: Bir kritik adım daha geçildi
Almanya Weimar dönemi benzeri bölünme riskiyle karşı karşıya
Bermuda'dan ABD'ye giden uçak kayboldu
İspanya'nın 50 kentinde binlerce kişi konut krizine çözüm talebiyle meydanlara indi
İncirli "Yol haritamızın başına yolsuzlukla mücadele ve dürüst yönetim koyduk"
Bosna Hersek'te halk, yarın sandık başına gidecek



