Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump, "yapay zeka" isminin değiştirilmesini önerdi Gece ışıkta uyumak kalbi etkiliyor olabilir ABD’li senatör İsrail’e 2,8 milyar dolarlık silah satışını bloke etti Küresel piyasalarda gelecek hafta yoğun veri gündemi takip edilecek Üstel "Güzelyurt’u tarımsal üretimin, işleme sanayisinin ve ihracatın güçlü merkezi haline getireceğiz" Çavuş "Depo sayesinde 2 bin 800 ton ürünü depolama fırsatı yakaladık” Diş Tabipleri Odası Başkanı yeniden Ulutekin Yılmaz Güzelyurt Soğuk Hava Deposu'nun açılışında konuştu "Bir kapıyı kapatırsanız biz on tane kapı açarız” Cypfruvex’in 15 bin tonluk soğuk hava deposu hizmette Tel-Sen'de yeni dönem Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Trump, "yapay zeka" isminin değiştirilmesini önerdi Gece ışıkta uyumak kalbi etkiliyor olabilir ABD’li senatör İsrail’e 2,8 milyar dolarlık silah satışını bloke etti Küresel piyasalarda gelecek hafta yoğun veri gündemi takip edilecek Üstel "Güzelyurt’u tarımsal üretimin, işleme sanayisinin ve ihracatın güçlü merkezi haline getireceğiz" Çavuş "Depo sayesinde 2 bin 800 ton ürünü depolama fırsatı yakaladık” Diş Tabipleri Odası Başkanı yeniden Ulutekin Yılmaz Güzelyurt Soğuk Hava Deposu'nun açılışında konuştu "Bir kapıyı kapatırsanız biz on tane kapı açarız” Cypfruvex’in 15 bin tonluk soğuk hava deposu hizmette Tel-Sen'de yeni dönem Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Suudi Arabistan'dan petrol müjdesi geldi, altın nefes aldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Suudi Arabistan'dan petrol müjdesi geldi, altın nefes aldı
Reklam

Altın, petrol fiyatlarındaki son yükselişin ivme kaybetmesi ve enflasyon baskılarının azalmasıyla önceki seanstaki kayıplarını telafi ederek ons başına 4 bin 300 dolara doğru yükseldi.

Bu hareketler, Suudi Arabistan 'ın Doğu-Batı boru hattı kapasitesinin yaklaşık yarısını birkaç gün içinde eski haline getirmeyi ve altı hafta içinde tam kapasiteyle çalıştırmayı hedeflediği yönündeki haberlerin ardından geldi.

ABD Enerji Bakanı Chris Wright da bu hafta başlarında Hürmüz Boğazı'ndan 18 milyon varil ham petrol ve petrol ürününün geçtiğini söyledi.

Bununla birlikte, ABD Merkez Bankası'nın faiz oranlarını artırması ve yıl sonundan önce bir faiz artırımı daha sinyali vermesinin ardından altın baskı altında kaldı. Fed, beklendiği gibi, üç yıl içindeki ilk faiz artırımını yaparak federal fon oranını 25 baz puan artırarak yüzde 3,75 ile yüzde 4 aralığına yükseltti.

Fed Başkanı Kevin Warsh ayrıca enflasyonun yüksek seviyelerde kaldığını söylerken, geçen hafta açıklanan veriler, Ağustos ayında ABD'de çekirdek enflasyonun beklenenden daha fazla arttığını gösterdi.

ONS ALTIN

Ons altın güne 4 bin 263 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 4 bin 257 dolar, en yüksek de 4 bin 318 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 4 bin 291 dolardan işlem geçiyor.

GRAM ALTIN

Gram altın güne 6 bin 670 liradan başladı. Gün içinde en düşük 6 bin 662 lira, en yüksek de 6 bin 758 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 6 bin 716 liradan alıcı buluyor.

Benzer haberler

Ekonomi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Eylül 2026) 18 Eyl 2026 21:51 Japonya Merkez Bankası politika faizini 31 yılın en yüksek seviyesine çıkardı 18 Eyl 2026 19:43 Brent petrolün varil fiyatı 103 dolar sınırında 18 Eyl 2026 19:31 Altın fiyatları güne değer kazanarak başladı 18 Eyl 2026 09:56 Küresel piyasalar, petrol fiyatları ve tahvil faizlerindeki düşüşle pozitif seyrediyor 18 Eyl 2026 09:38 Döviz kurlarında son durum (18 Eylül 2026) 18 Eyl 2026 08:28 Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026) 17 Eyl 2026 21:28 Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı 17 Eyl 2026 20:54 İngiltere Merkez Bankası politika faizini sabit bıraktı 17 Eyl 2026 19:57