Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem! Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi’ndeki güneş enerjisi santrali hizmete girdi İncirli “Son beş yılda yaşananların da peşine düşülecek. Yapanın yanına kar kalmayacak" Güney Kıbrıs turizminde yılın ilk 7 ayında yüzde 8’lik düşüş Baybora "KTÖS, haksız kesintiler hakkında gerekli süreçlerin başlatılması için her türlü hukuki girişimde bulunacaktır" İncirli “CTP açık ara birinci partidir; seçimlerin tümüne hazırdır” Güney’de kadın ve erkek çalışanlar arasındaki maaş eşitsizliği gündemde Muhit Vakfı “Gelişiyoruz Akademisi 2027” programı 6 Ekim’de başlayacak Lefkoşa’da “Yavaş Yavaş Surlariçi” etkinliği düzenlendi Bengihan “Bu yönetim anlayışını bir daha geri gelmemek üzere tarihe gömmek boynumuzun borcudur" Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem! Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi’ndeki güneş enerjisi santrali hizmete girdi İncirli “Son beş yılda yaşananların da peşine düşülecek. Yapanın yanına kar kalmayacak" Güney Kıbrıs turizminde yılın ilk 7 ayında yüzde 8’lik düşüş Baybora "KTÖS, haksız kesintiler hakkında gerekli süreçlerin başlatılması için her türlü hukuki girişimde bulunacaktır" İncirli “CTP açık ara birinci partidir; seçimlerin tümüne hazırdır” Güney’de kadın ve erkek çalışanlar arasındaki maaş eşitsizliği gündemde Muhit Vakfı “Gelişiyoruz Akademisi 2027” programı 6 Ekim’de başlayacak Lefkoşa’da “Yavaş Yavaş Surlariçi” etkinliği düzenlendi Bengihan “Bu yönetim anlayışını bir daha geri gelmemek üzere tarihe gömmek boynumuzun borcudur"
Dolar
Euro
Sterlin

"Sürtüşme yaşanan yanlış anlaşılmalardan kaynaklanıyor"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"Sürtüşme yaşanan yanlış anlaşılmalardan kaynaklanıyor"
Reklam

Demokrat Parti (DP) Gençlik Örgütü, geçtiğimiz günlerde Kuran kursları konusunda  Türkiye Cumhuriyeti yetkilileriyle yaşanan sürtüşmenin yanlış anlaşılmalardan kaynaklandığını belirtti ve bu yanlış anlaşılmanın giderilmesi ve gerçeklerin ortaya çıkarılarak Türkiye Cumhuriyeti ile gerginliğin bir an önce sona ermesini temenni etti.

Demokrat Parti Gençlik Örgütü Başkanı Erden Pekri yazılı açıklamasında “Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine yanlış aktarılan ve kasıtlı olarak “Kur’an kursları yasaklanıyor” gibi bir algı yaratan maksadını sorguladığımız odaklar, kendilerini yanlış yönlendirmiş ve Ramazan ayının da verdiği hassasiyet ile Kıbrıslı Türklere karşı istenmeyen bir tonda açıklamalar yapılmıştır” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti halkı ve yetkilileriyle kardeşlik ve sevgi bağlarının asla kopamayacağına inandığını kaydeden Pekri, “Yanlış bilgilendirilme ile bizlere karşı önyargılı bir tutum sergilemesi ve bağımsız yargı organımızı edilgenmiş gibi gösteren açıklamalar yapmaları, bu iki kardeş halk arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesinde yapıcı bir katkı koymaktan uzaktır” ifadelerini kullandı.

Pekri,  mübarek Ramazan ayının tüm toplumum ve İslam âlemine hayırlı olmasını da diledi.

TAK

Benzer haberler

Featured
Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı 21 Eyl 2026 15:42 Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor 21 Eyl 2026 15:39 BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor 21 Eyl 2026 15:36 Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” 21 Eyl 2026 15:32 Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" 21 Eyl 2026 15:29 Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi 21 Eyl 2026 15:25 Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" 21 Eyl 2026 15:20 Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı 21 Eyl 2026 15:16 Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı 21 Eyl 2026 15:03