Sucuoğlu, UBP’nin 46. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Voice Kıbrıs Haber
UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, UBP’nin 46. Kuruluş yıldönümünü kutladı.
Sucuoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Kıbrıs Türkünün varoluş mücadelesinde en ön saflarda mücadele eden, büyük özverilerle kurulan devleti, yaşatma ve yüceltmeyi görev edinmiş 11 Ekim 1975'te kurulan partilerinin bugün 46. kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlattı.
“Öz değerlerimiz olan, birlik ve beraberlik duygusu ile gönülden bağlı olduğumuz, bugün gururla ve şerefle geçen 46.yılını kutladığımız partimiz için mücadeleleri ile bizlere yol gösteren, bu devleti kuran ve halkının refahı, huzuru ve egemenliği için tüm kademelerde çalışan dava arkadaşlarımı saygı, sevgi ve minnet ile anıyorum” diyen Sucuoğlu, Ulusal Birlik Partililere sağlık, huzur ve esenlikler diledi.
Sucuoğlu, mensubu olmaktan onur duyduğu, ulusal davada birlik ve beraberlik gerçeğini benimsemiş partisinin kuruluşunun 46. Yıl dönümünü kutladı.
TAK
Benzer haberler
Featured
Dinçyürek “Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet asla kabul edilemez”
Kıbrıslıların yerlerinden edinmesini konu “DISPLACED” belgeseli YouTube’da yayımlandı
Kombos-Erakçi görüşmesinden "tehdit" çıktı
Japonya'da şirketler aşırı sıcak nedeniyle çalışma saatlerini azaltmaya başladı
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Arif “En kötü senaryolara dahi hazırlandık"
Erdinç Gündüz, adını taşıyan meydanda Sıla 4 şarkılarıyla anıldı
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine çevrildi
Kathimerini "Guterres GYÖ'ler aracılığıyla konferans talep etti"
Güler "Türkiye ve KKTC'nin güvenliği için askeri hazırlık titizlikle güncelleniyor"


