Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Borsa günü yatay seyirle tamamladı Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız” Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Borsa günü yatay seyirle tamamladı Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Suç göstergesinde artış

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Suç göstergesinde artış

Rum polisinin verilerine göre 2022 yılında polise intikal eden vaka sayısında yüzde 18.2’lik bir artış oldu.

Alithia gazetesi, polise, 2022 yılı içerisinde intikal eden vaka sayısında yüzde 18.2’lik bir artış yaşandığını yazdı.

Habere göre 2022 yılında ağır suçlarda ilk sırayı yüzde 39.8 ile mala karşı işlenen suçlar teşkil ediyor.

2022 yılında polise bildirilen 5 bin 332 olay kayda geçerken, 2021 yılında ise 4 bin 512’si gerçek olarak kayıtlara alındı.

Gazete 100.000 nüfus başına ciddi suç oranını 2022'de 584; 2021’de 501 ve 2020’de 482 olarak hesapladı.

Benzer haberler

Featured
Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı 2026-06-10 20:31:00 Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti 2026-06-10 20:26:00 Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı 2026-06-10 20:11:00 Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” 2026-06-10 19:31:00 Borsa günü yatay seyirle tamamladı 2026-06-10 18:57:00 Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 2026-06-10 18:48:00 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi 2026-06-10 18:35:00 KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı 2026-06-10 18:17:00 ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor 2026-06-10 18:00:00