"Spordaki yolsuzluk kangrenine" karşı iş birliği protokolü imzalanıyor

Voice Kıbrıs Haber
Güney Kıbrıs’ta “spordaki yolsuzluk kangreninin” ortadan kaldırılması için “Ulusal Deontoloji Okulu” kurulmasının ardından bugün de Selanik’teki “Aristotelio” Üniversitesi’nde iş birliği protokolü imzalanıyor.
Fileleftheros’un haberine göre, bugün imzalanacak iş birliği memorandumu çerçevesinde “Aristotelio” Üniversitesi eğitim görevlileri Güney Kıbrıs’a giderek “Kıbrıs Rum Spor Örgütü” salonunda düzenlenecek halka açık seminerlere katılacak.
Kıbrıs Rum Deontoloji ve Sporu Koruma Komitesi ile “Ulusal Deontoloji Okulu” yetkililerinin “Aristotelio” Üniversitesi ile imzalayacağı protokol, spordaki yolsuzluğu ortadan kaldırmayı hedefleyen başka eylemler de öngörüyor.
Gazete, “Ulusal Deontoloji Okulu”nun kuruluşunun 21 Ekim’de Kıbrıs Rum Başkanlık Sarayı’nda düzenlenen özel seremoniyle ilan edildiğini ve yapılan konuşmalarda “spordaki çok ciddi yolsuzluk vakalarına” dikkat çekildiğini yazdı.
Benzer haberler
Featured
İş Kadınları Derneği heyeti Lefkara Evi’ni ziyaret etti
İran Meclis Başkanı Kalibaf "Tek taraflı anlaşmalar dönemi sona erdi"
DP, 34’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla onur gecesi düzenliyor
Haluk Levent hakkında gözaltı kararı çıkartıldı
Üstel’den Güney Kıbrıs'a doğal gaz mutabakatı çağrısı “İş birliğine hazırız”
Hasipoğlu “KKTC- Pakistan dostluğu güçleniyor”
YKP “Asgari ücret hemen açıklanmalı”
KAYAD’dan cinsel şiddet mağdurlarına yönelik kampanya “Sana İnanıyorum”
İran, Hürmüz Boğazı'ndan geçen Kıbrıs bayraklı ticari bir gemiye ateş açtı



