Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Üstel "Kayıplara ulaşabilmek için yeni yöntemler devreye alınacak" Putin, Trump’ın özel temsilcileriyle Ukrayna krizini görüştü Batan gemide hayatını kaybeden Nazmiye Özbolat'ın cenazesi Hatay'da defnedildi Şenkul "Benim açımdan bu kaza bizim İSİAS’ımızdır." GSI'da Güney Kıbrıs’ın bypass edildiği alternatifler konuşuluyor Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehidin defin işlemleri ertelendi KTTB'den Batı Nil Virüsünden korunmak için önlemler Güngör çöplüğünde yangın Park halindeki araca çarpan moped sürücüsü yoğun bakımda! İran'da "Ekonomik Savaş Karargahı" kuruldu Gazimağusa'daki kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Kıbrıs Rum basını, Holguin’in Kıbrıs’a gelişinin sağlık sebeplerinden ötürü ertelendiğini öne sürdü Sanatçı Mine Okur’un “Arkaik Sezgi” baskı resim sergisi Ankara’da açıldı Gemi faciasındaki 8'inci günde kayıp 15 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor Nöbetçi eczaneler (6 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (6 Eylül 2026) Hollanda'nın 11 kentinde Gazze'deki çocuklarla dayanışma için uçurtmalar uçuruldu 46 yaşındaki şahsın ölüm nedeni açıklandı! Fransa'nın Aude ilindeki orman yangınında 225 hektarlık alan küle döndü Veli Çelik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! Üstel "Kayıplara ulaşabilmek için yeni yöntemler devreye alınacak" Putin, Trump’ın özel temsilcileriyle Ukrayna krizini görüştü Batan gemide hayatını kaybeden Nazmiye Özbolat'ın cenazesi Hatay'da defnedildi Şenkul "Benim açımdan bu kaza bizim İSİAS’ımızdır." GSI'da Güney Kıbrıs’ın bypass edildiği alternatifler konuşuluyor Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehidin defin işlemleri ertelendi KTTB'den Batı Nil Virüsünden korunmak için önlemler Güngör çöplüğünde yangın Park halindeki araca çarpan moped sürücüsü yoğun bakımda! İran'da "Ekonomik Savaş Karargahı" kuruldu Gazimağusa'daki kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Kıbrıs Rum basını, Holguin’in Kıbrıs’a gelişinin sağlık sebeplerinden ötürü ertelendiğini öne sürdü Sanatçı Mine Okur’un “Arkaik Sezgi” baskı resim sergisi Ankara’da açıldı Gemi faciasındaki 8'inci günde kayıp 15 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor Nöbetçi eczaneler (6 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (6 Eylül 2026) Hollanda'nın 11 kentinde Gazze'deki çocuklarla dayanışma için uçurtmalar uçuruldu 46 yaşındaki şahsın ölüm nedeni açıklandı! Fransa'nın Aude ilindeki orman yangınında 225 hektarlık alan küle döndü Veli Çelik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!
Dolar
Euro
Sterlin

"Sözüm söz olsun 23 Nisan’da, yeminle gel o gün o koltuk senindir"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Sözüm söz olsun 23 Nisan’da, yeminle gel o gün o koltuk senindir"
Reklam

Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, bulaş olmaması için yardımların tek elden dağıtılması konusuna dikkat çekerek, bir kişinin kendilerine bilgi vermeden eldivensiz ve maskesiz bir şekilde yardım dağıttığını ifade ederek isyan etti.

Öztaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "BU HASTALIĞI TEDAVİ EDECEK İLAÇ ELBET BULUNACAK DA CEHALETİ TEDAVİ EDECEK İLAÇ ASLA BULUNMAYCAK... Bu bölgenin insanları tarafından seçilerek belediye başkanı görevine layık görüldüm. Görevim bölgemdeki insanların esenliği, refahı, emniyeti ve bugünlerde en önemlisi de sağlığı... Dünyayı kırıp, geçiren bu pandeminin bölgemize bulaş olmaması için, bir ayı geçkin süredir canla başla mücadele içindeyiz. Adada bu bulaşın olmadığı nadir bölgelerdeniz. Bunun da böyle devam etmesi için sonuna kadar mücadele ediyoruz, edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yine kendi sosyal medya hesabımdan paylaşımda bulunarak, bölgemizde gıda yardımlarının tek elden yapılmasının önemini ve hassasiyetini anlatmaya çalıştım. Ama anlatamadık demek ki bir türlü... Biz yardım yapılmasına asla karşı değiliz. Hatta yardım yapanların başımızın üstünde yeri var onlara müteşekkiriz. Sadece bizimle iletişime geçin ki gerekli hijyen tedbirlerimizi alabilelim. Ama maalesef devir “ Tilki ile plan yapan, kurt ile avlanan, sonrada oturup koyun ile yas tutanların devri olmuş” UBP Mağusa İlçe Başkanı olacak şahıs bugün itibarıyla ATV motoruyla,inatla ve ısrarla, Mallıdağ Köyümüzde, eldiven ve maske olmadan patates dağıtımı yapmış. Covit 19 Hastalığı’ nın ilacı elbet bulunacak. Cehaleti İyleştirecek ilaç, maalesef halen daha bulunamadı. Geçen defa tüm uyarılara rağmen ısrar ve inatla devam. Bu sahte Robin Hood yardım falan yapma peşinde değildir emin olun. Biz yapma etme dedik ya, burda bizimle iletişime geç dedik ya... bunun tersini yapmalı ona göre biz kimiz ki??? Ha söyleyim burdan a paşam. Ola ki bu bölgeye senin sebebiyet vereceğin bir bulaş olursa kaçacak delik bulamaycan kendine. O zaman göstereceğim sana biz kimiz. Ha unutmadan senin bu belediye başkanı hazımsızlığınada bir çare buldum... Sözüm söz olsun 23 Nisan’ da koltuklarımızı Çocuklarımıza devrederiz ya, yeminle gel o gün o koltuk senindir."

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 6 May 2023 17:36 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 26 Nis 2023 16:11 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 21 Nis 2023 10:16 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 18 Nis 2023 16:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 31 Mar 2023 14:15 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 29 Mar 2023 11:45 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 24 Mar 2023 10:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 17 Mar 2023 19:22 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 10 Mar 2023 19:20