Son dakika... Ali Koç Volkan Demirel ile ilgili kararını verdi!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Phillip Cocu döneminde kadro dışı bırakılan ve takımdan uzak kalan Volkan Demirel, başkan Ali Koç ile görüşmesinin ardından affedildi.
37 yaşındaki file bekçisi kadroya döndü. Volkan Demirel konu ile ilgili 3 Ocak Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Deneyimli futbolcu perşembe günü kampa katılacak.
Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel 3 Ocak Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
Kadro dışı kalan ve Ali Koç ile görüştükten sonra kadroya geri döneceği tahmin edilen Demirel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Değerli basın mensupları, 3 Ocak Perşembe günü (yarın) saat 11.00’de, Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın açıklaması gerçekleştireceğim. Bilgilerinize sunarım."
Benzer haberler
Spor
Dünya Kupası'nda vize krizi. Yıldız futbolcu ülkeye alınmadı
Türkiye-Avustralya maçı Millet Bahçesi’nde dev ekranda izlenecek
Girne 20 Temmuz Stadyumu’nda “Yoga Run” etkinliği düzenlenecek
Rallinin nabzı bu pazar İnönü’de atacak
ABD, Dünya Kupası hakeminin ülkeye girişine izin vermedi
Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir"
Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı
Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı
KKTC Futbol Milli Takımı Conifa Euro 2026’da şampiyon oldu


