Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da olası Sarı Yelekliler eylemlerine karşı yarın 70 bin polis ve jandarma görev yapacak First Lady’den özel ateşkes anlaşması Deneysel mRNA aşısı cilt kanserinin nüksetme riskini yüzde 42 oranında azaltıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Ekim 2026)  Champi Tayfunu nedeniyle yüzlerce uçuş iptal edildi İngiltere'den olası krizlere karşı hazırlık çağrısı: Üç günlük stok ve nakit para uyarısı Fidan “İran'a yeni bir saldırının bölgedeki savaşı yaygınlaştıracağı konusunda hemfikiriz” Borsa günü yüzde 0,92 değer kaybederek tamamladı Vücut geliştirme milli takım sporcularından, Makedonya’da çifte şampiyonluk... TRT World Radyo KKTC’de yayına başladı Basketbolda yeni sezonun takvimi belli oldu DAÜ-SEN, Rektörlüğe özerk üniversite ilkelerine bağlı kalma çağrısı yaptı Salı günü iki bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek Domates,havuç ve dereotları imha edildi, salatalıkların hasadı durduruldu Erdoğan “Barışa giden yolu açmanın gayreti içerisindeyiz" YSK "Adaylık başvurularının 30 Ekim’e kadar yapılması gerekiyor" Kültürel Miras Teknik Komitesi, ada genelinde koruma ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor Polatpaşa Bulvarı hafta sonu araç trafiğine kapatılacak Meteoroloji Dairesi son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 4 derece düşecek Troya'da 2 bin 800 yıllık kemik flüt ve 4 bin 500 yıllık idol başı bulundu Fransa'da olası Sarı Yelekliler eylemlerine karşı yarın 70 bin polis ve jandarma görev yapacak First Lady’den özel ateşkes anlaşması Deneysel mRNA aşısı cilt kanserinin nüksetme riskini yüzde 42 oranında azaltıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Ekim 2026)  Champi Tayfunu nedeniyle yüzlerce uçuş iptal edildi İngiltere'den olası krizlere karşı hazırlık çağrısı: Üç günlük stok ve nakit para uyarısı Fidan “İran'a yeni bir saldırının bölgedeki savaşı yaygınlaştıracağı konusunda hemfikiriz” Borsa günü yüzde 0,92 değer kaybederek tamamladı Vücut geliştirme milli takım sporcularından, Makedonya’da çifte şampiyonluk... TRT World Radyo KKTC’de yayına başladı Basketbolda yeni sezonun takvimi belli oldu DAÜ-SEN, Rektörlüğe özerk üniversite ilkelerine bağlı kalma çağrısı yaptı Salı günü iki bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek Domates,havuç ve dereotları imha edildi, salatalıkların hasadı durduruldu Erdoğan “Barışa giden yolu açmanın gayreti içerisindeyiz" YSK "Adaylık başvurularının 30 Ekim’e kadar yapılması gerekiyor" Kültürel Miras Teknik Komitesi, ada genelinde koruma ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor Polatpaşa Bulvarı hafta sonu araç trafiğine kapatılacak Meteoroloji Dairesi son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 4 derece düşecek Troya'da 2 bin 800 yıllık kemik flüt ve 4 bin 500 yıllık idol başı bulundu
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Sertoğlu ”Gereken destek olduğu için yeniden adayım”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Sertoğlu ”Gereken destek olduğu için yeniden adayım”
Reklam

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, dün katıldığı bir televizyon programında adaylık ve genel kurul süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Her KKTC vatandaşının 4 Mayıs’a kadar aday olabileceğini hatırlatan ve bunun da gayet güzel bir durum olduğunu kaydeden Sertoğlu Cengiz Uzun ve Derviş Canaltay’ın kendisini aradığını ve kesinlikle aday olmayacaklarını söylediklerini teyit eden Sertoğlu, aday olacaklara başarılar diledi.

Sertoğlu “Genel kurulu oluşturan otuz üç delege yani kulüp, on bir yıl önce göreve geldiğimiz zamandan bu yana tam bir birlik ve beraberlik içerisindedir. Sahada her türlü rekabet yaşanabilir” diyerek “KTFF, kulüplerin neredeyse yüzde yüzünün konsensüs sağladığı bir yerdir. Yıllardan beridir gerçekleştirdiğimiz en büyük başarımız da budur. Başarma sebebimiz de kulüplerin bize gösterdiği destektir. Basında bazı kulüplere kişilerin başkan adaylığı konusunda baskılar yapıldığı şeklinde haberler okuyoruz. Kulüplerin konsensüs konusunda parçalanmaması gerekir. KTFF’nin marka değerinin yükselmesinde en önemli etken bu birlikteliktir” dedi.

“Başka bir aday üzerinde konsensüs sağlanırsa buna saygı duyarız” diyen Sertoğlu, kulüp başkanlarının ne konuda birleşeceğini, ne istediğini günün sonunda göreceklerini ifade etti. Değişim istenmesi halinde bunu da görebilecek özgüvene sahip olduklarına işaret eden Sertoğlu, her görevin bir başlangıcı, bir de sonu olduğuna vurguladı.

Kulüplerle görüştüğünü, başkanlık görevine devam etme konusunda bir konsensüs hissettiğini belirten Sertoğlu, bu hissiyatının değişebileceğini de vurguladı. Kulüplerin vereceği kararlarla ilgili herhangi bir garantinin olmadığına da işaret eden Sertoğlu, “Kimseden korkumuz veya çekincemiz yoktur.” şeklinde konuştu. Yaş olarak birçok kişinin abisi durumunda olduklarına da işaret eden Sertoğlu, “Biz buralarda kavgayı bitirenleriz, bu saatten sonra da kavganın, bölünmenin tarafı olmayız.” şeklinde konuştu. “Varsak ta yoksak ta birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkı koyacağız” şeklinde konuşan Sertoğlu, “burada çok ciddi emek ve mesai vardır. Buna saygı isteriz, başka da bir şey istemeyiz” dedi.

Şu anda herhangi bir şey açıklamayacağını, başvurusunu yaptıktan sonra gerekli açıklamayı yağacağını belirten Hasan Sertoğlu, “Şu an bu konuyla ilgili en yakın arkadaşlarımın bile bilgisi yoktur. Başvurumu yaptığım anda yönetim kurulunu açıklayacağım.” dedi.

Esas olan noktanın kulüplerin dimdik ayakta durması olduğunun altını çizen Sertoğlu, bu mücadelede kendi yanında duracak olanın, yönetimi oluşturacağını vurguladı. “Önce kulüpler ayakta duracaktır.” diyen Sertoğlu, futbolcular, antrenörler, hakemler ve KTFF Başkanının daha sonra geldiğini söyledi. “Bu ülkede futbol kulüpleri varsa gençlik vardır.” diyen Sertoğlu, bu konuda düşüncesinin kesin olduğunu kaydetti.

2020-21 sezonunda U-15 ve U-17 takımlarında forma giyemeyen gençler konusuna da değinen Sertoğlu, “Bu çocukları kaybetmek istemiyoruz, bundan dolayı da kulüplerle oturup konuşacağız.” şeklinde konuştu. Yabancı futbolcu konusundaki fikrini de aktaran Sertoğlu, kendi fikrinin “Tek yabancı oyuncu” şeklinde olduğunu ifade etti.

BRTK

Benzer haberler

Featured
Fransa'da olası Sarı Yelekliler eylemlerine karşı yarın 70 bin polis ve jandarma görev yapacak 23 Eki 2026 21:56 First Lady’den özel ateşkes anlaşması 23 Eki 2026 21:47 Deneysel mRNA aşısı cilt kanserinin nüksetme riskini yüzde 42 oranında azaltıyor 23 Eki 2026 21:38 Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Ekim 2026) 23 Eki 2026 21:34  Champi Tayfunu nedeniyle yüzlerce uçuş iptal edildi 23 Eki 2026 21:29 İngiltere'den olası krizlere karşı hazırlık çağrısı: Üç günlük stok ve nakit para uyarısı 23 Eki 2026 21:23 Fidan “İran'a yeni bir saldırının bölgedeki savaşı yaygınlaştıracağı konusunda hemfikiriz” 23 Eki 2026 21:17 Borsa günü yüzde 0,92 değer kaybederek tamamladı 23 Eki 2026 21:12 Vücut geliştirme milli takım sporcularından, Makedonya’da çifte şampiyonluk... 23 Eki 2026 20:59