"Sektöre katkılar sağlama konusunda hükümet de bir takım çalışmalar yapacak"

Voice Kıbrıs Haber
Başbakan Ersan Saner, Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Menteş Aytaç ve heyetini kabul etti.
Kabulde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ünal Üstel de hazır bulundu.
Başbakan Ersan Saner, toplu taşımacılığın gerek vatandaş hizmeti gerekse de turizm açısından ciddi bir hizmet verdiğini kaydetti.
Toplu taşıma sektörünün ülke ekonomisine ciddi bir katkısı olduğuna işaret eden Başbakan Saner, “ Ülkemizdeki taşımacılık sektöründeki araçların fiziki durumu ve hizmet kapasitesinin standartların üzerine çıkması için gerekli katkıları sağlama konusunda hükümet de bir takım çalışmalar yapacaktır” dedi.
Hükümet ve taşımcılık sektörünün ortak adımlar atacağını ve gerek yasal düzenlemelerde gerekse tüzüklerde adımlar atılacağını kaydeden Saner, “2021 yılında koronavirüsten kurtulmayı umuyoruz” dedi.
Aytaç: “Yeni görevinizde başarılar dileriz”
Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Menteş Aytaç da, Başbakan Ersan Saner’e görevinde başarılar diledi.
Aytaç, Başbakan Ersan Saner’e toplu taşımadaki sorunları ve nelerin yapılması gerektiğini aktarma fırsatı verdiği için de teşekkür etti.
Voice of the Island/BB
Benzer haberler
Featured
İtalya Rekabet Kurumu, Apple'ın "iCloud" hizmetlerine ilişkin soruşturma başlattı
Trump "Nükleer silah üretimine dönmesi halinde İran inanılmaz sonuçlarla karşılaşacak"
Lefkoşa'ya bağlı iki bölgede elektrik kesintisi yapılacak
Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Haziran 2026)
CTP Kadın Örgütü "Rehberlik hizmetleri güçlendirilmeli"
“Muhafız Meydanı Yenileme Projesi” AB desteğiyle hayata geçiriliyor
Borsa günü yüzde 0,32 değer kazanarak tamamladı
Girne Limanı’nda insan kaçakçılığı: 13 kişi tutuklandı!
Şerife Kırcıoğlu için kan aranıyor!


