"Saküder Kıbrıs Sanat Buluşması" sergi ve ödül töreni yapılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kültür ve sanat faaliyetlerini Türkiye’de sürdüren Sanat ve Sanatkârlar Topluluğu Kültür Derneği (Saküder), 16’ncı kuruluş yıl dönümü kapsamında Lefkoşa’da resim sergisi açıyor.
“Saküder Kıbrıs Sanat Buluşması” adı verilen sergi ve bu çerçevede gerçekleşecek ödül töreni, 19 Ekim Salı günü saat 17.00’de Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Saküder’den verilen bilgiye göre, etkinlikte, Saküder 16’ncı yıl onur ödülü Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a takdim edilecek.
28 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek sergi kapsamında ülkeye gelecek sanatçılar için 18-22 Ekim tarihleri arasında da kültür gezisi düzenlenecek.
TAK
Benzer haberler
Featured
BM Günü Ledra Palace’te etkinliklerle kutlanacak
TCMB faiz kararını açıkladı
DAB zabıta birimi personeline “Vatandaş Deneyimi ve İletişim” eğitimi verildi
Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dânâ, İngiliz parlamenterlere Kıbrıs sorunundaki son gelişmeleri anlattı
Güney Kıbrıs’ta doğal gaz şebekesi için ilk ihale açıldı
Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda binlerce kişi kalpten kalbe koşacak
Larnaka Livadya’ya 200 milyon euroluk dev yatırım
FODER yeni sezonun ilk fotoğraf gezisini düzenledi
TMK Vakfı 10. yılını kutlayacak




