Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele" Trump "İran ile anlaşma bugün imzalanacak" “Modern Nicosia” Sergisi açıldı Hristodulidis “Kıbrıs sorununun çözümü tamamen adil olmayacak” Üstel ile Asadov görüşmesinde ilişkilerin geliştirilmesinde ulaşımın oynadığı stratejik rol ele alındı En fazla yağış Kantara'da Güney Kıbrıs ile Fransa’dan SAFE programı aracılığıyla ortak üretim Meclis yarın yasama gündemiyle toplanacak Karneler yarın dağıtılıyor Başbakan Üstel ile Azerbaycan Başbakanı Asadov görüştü İnönü, Türkmenköy ve Beyarmudu’nda bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir" İsrailli bakan "Atılan her roket için Beyrut'ta 10 bina yıkılsın" Brezilya'da "bungee jumping" faciası: Halatı bağlamayı unutup 40 metreden attılar New York'tan çocuklara yapay zeka yasağı: İhlal başına 25 bin dolar ceza İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026) DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele" Trump "İran ile anlaşma bugün imzalanacak" “Modern Nicosia” Sergisi açıldı Hristodulidis “Kıbrıs sorununun çözümü tamamen adil olmayacak” Üstel ile Asadov görüşmesinde ilişkilerin geliştirilmesinde ulaşımın oynadığı stratejik rol ele alındı En fazla yağış Kantara'da Güney Kıbrıs ile Fransa’dan SAFE programı aracılığıyla ortak üretim Meclis yarın yasama gündemiyle toplanacak Karneler yarın dağıtılıyor Başbakan Üstel ile Azerbaycan Başbakanı Asadov görüştü İnönü, Türkmenköy ve Beyarmudu’nda bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir" İsrailli bakan "Atılan her roket için Beyrut'ta 10 bina yıkılsın" Brezilya'da "bungee jumping" faciası: Halatı bağlamayı unutup 40 metreden attılar New York'tan çocuklara yapay zeka yasağı: İhlal başına 25 bin dolar ceza İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Sahtekarlıkla para temin eden iki kişi tutuklandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Sahtekarlıkla para temin eden iki kişi tutuklandı!

Güzelyurt'ta hırsızlık yapıp, sahtekarlıkla para temin eden iki kişi tutuklandı.

Polisin olayla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

"16-23.09.2020 tarihleri arasında, Güzelyurt’ta Dallas Bölgesi diye bilinen mevkiinde, Salih ALİOĞLU’na ait arazi içersinde atıl durumda bulunan 1 adet alüminyum kapı, 2 adet buz dolabı, 1 adet buz dolabı motoru, 1 adet elektrik panosu kutusu, 3 adet sondaj borusu,1 adet klima dış ünite kasası ve muhtelif hurda malzemelerin çalınması ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada meselede zanlı olarak görülen M.G. ve İ.K. tutuklanmıştır.

Yapılan ileri soruşturmada çalınan malzemelerin Aydınköy’de faaliyet gösteren bir hurdacıya satılarak sahtekarlıkla para temin edildiği tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir."

Voice of the Island/PGM

Benzer haberler

Featured
DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı 2026-06-14 13:41:00 Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! 2026-06-14 13:32:00 Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı 2026-06-14 13:28:00 Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele" 2026-06-14 12:51:00 Trump "İran ile anlaşma bugün imzalanacak" 2026-06-14 12:34:00 “Modern Nicosia” Sergisi açıldı 2026-06-14 12:28:00 Hristodulidis “Kıbrıs sorununun çözümü tamamen adil olmayacak” 2026-06-14 12:22:00 Üstel ile Asadov görüşmesinde ilişkilerin geliştirilmesinde ulaşımın oynadığı stratejik rol ele alındı 2026-06-14 12:16:00 En fazla yağış Kantara'da 2026-06-14 11:29:00