Sahte reçete soruşturmasında 4 zanlı daha tutuksuz yargılanacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Sahte reçete soruşturması kapsamında Gazimağusa’da tutuklanan bir doktor, iki eczacı ve bir eczacı kalfası teminatla, serbest bırakıldı. 4 zanlı tutuksuz yargılanacak.
Zanlılar doktor H.F., eczacılar A.F. ve O.F. ile eczane kalfası B.İ. Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.
Olayla ilgili tahkikatı yürüten Polis Çavuşu Mehmet Emin Doğan, zanlılarla ilgili tahkikatın tamamlandığını ifade ederek, zanlıların, davaları görüşülünceye kadar uygun görülecek teminat koşullarına bağlanmalarını talep etti.
Yargıç Aysu Çakan Alakan da, zanlıların, yurt dışı çıkış belgelerine el konulması, 50’şer bin TL’lik nakdi teminat yatırmaları, KKTC vatandaşı ikişer kefilin 300’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve zanlıların haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispatı vücut yapmaları koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.
Benzer haberler
Featured
Erakçi "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı"
Tahtın en güçlü varisiydi: Üç yıldır hastanede olan Prenses yaşamını yitirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (12 Haziran 2026)
Çeler “Ak güvercin Meclis’te yerini alacak”
Elon Musk dünyanın ilk trilyoneri oldu
İncirli “Sektörlerin önünü açacak politikaları hayata geçireceğiz”
CHP'de iki belediye başkanının ihracı istendi
Borsa günü 13.743,50 puandan tamamladı
Hristodulidis Holguin ile görüştü


