Şahiner’den Tatar’a “O mevkiye nasıl geldiğinizi hepimiz çok iyi biliyoruz”

Voice Kıbrıs Haber
CTP milletvekili Salahi Şahiner, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Cumhuriyetçi Türk Partisi’ne yönelik yaptığı açıklamaları eleştirdi
Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Şahiner, Tatar’ın açıklamalarının Cumhurbaşkanlığı makamına itibar kaybettirdiğini ifade etti.
Şahiner’in açıklaması şöyle:
“Kendi halkını hain olanlar ve olmayanlar diye bölen ve ötekileştiren; bulunduğu makamın tarafsızlık ilkesi ile bağdaşmayacak şekilde, sosyal medya üzerinden asılsız, hadsiz ve çapsız ithamlarda bulunarak Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni hedef gösteren, farklı siyasi görüşlere tahammül bile edemeyen bir cumhurbaşkanı düşünün. Geçmişten getirdiğiniz ve hiç değiştiremediğiniz, her gün özene bezene cilalayıp yeniden gözümüze soktuğunuz statükocu zihniyetiniz, ayrıştırıcı üslubunuz ve ekmeye çalıştığınız niffak tohumlarıyla bu halkı vaat ettiğiniz geleceğe götüremezsiniz ancak geçmişin karanlığına gömersiniz Sayın Tatar.
Seviyesizliğiniz, cahiliğiniz ve iş bilmezliğinizle her geçen gün Cumhurbaşkanlığı makamına itibar kaybettiriyorsunuz. Farkında mısınız? Siz bir cumhurbaşkanısınız. O mevkiye nasıl geldiğinizi hepimiz çok iyi bildiğimiz gibi nasıl layık olamadığınızı, taşıyamadığınızı hepimiz görüyoruz. . Para ve makam için bu ülkede kimlerin hainlik yaptığını en iyi yine bu halk bilmektedir. Siyaseti dünün ucuz hamaset edebiyatı ile, sığ bir demagojiye indirgeyerek geleceğe yürüyemezsiniz çünkü gelecekte uzlaşı, diyalog, hoşgörü, saygı ve demokrasi var. Biz Cumhuriyetçi Türk Partisi olarak bu ülke için böyle bir gelecek düşlüyoruz, Kıbrıs Türk halkının böyle bir geleceğe layık olduğuna inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.”
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi"
Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor"
Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti
Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026)
Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı
Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı
Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı!
Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi"


