Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Molehiya ve siyah üzümler imha edildi Küresel piyasalarda teknoloji rallisinden kaynaklı pozitif fiyatlamalar öne çıkıyor Köseoğlu “Sınav sonuç kodu ile sınav puanları, sınavdan sonra adaylara SMS yoluyla gönderilecek” Meteoroloji Dairesi 1-7 tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Hristodulidis "Ön hazırlığımız ağustos ayının tamamında devam edecek” "Erhürman’ın haftalık görüşme önerisi önemli, ancak henüz Güney’den yanıt yok" Güney Kıbrıs'ta büyük yangın: 7 hava aracıyla müdahale ediliyor Shell, Kıbrıs'taki iştirakini Macaristan merkezli MOL Group’a satıyor Nöbetçi eczaneler (31 Temmuz 2026) SpaceX roketinin parçası Ay'a çarpmak üzere Birbirine çarpan elektrik telleri yangına neden oldu! Turknet “Türkiye genelini etkileyen internet kesintisi yaşanıyor” 7 metre yükseklikten düşen işçi ağır yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman "AB ile güven yaratıcı önlemlere ihtiyacımız var" Kanatlı "5+1 masası kurulana kadar geçecek süre boş bir bekleme odası değildir" Balıkesir’de orman yangını: Ayvalık'a bazı mahalleler tahliye edildi Cumhurbaşkanı Erhürman “Guterres'in adaya gelmesinin öncesine oranla daha doğru bir noktadayız" Alithia "Vuda atış alanındaki imha Amerikalıların da katıldığı EOD-3 eğitiminin son aşamasıydı” Seyir halindeki tırda yangın meydana geldi! Üstel "Birikmiş prim borçları affı yürürlükte" Molehiya ve siyah üzümler imha edildi Küresel piyasalarda teknoloji rallisinden kaynaklı pozitif fiyatlamalar öne çıkıyor Köseoğlu “Sınav sonuç kodu ile sınav puanları, sınavdan sonra adaylara SMS yoluyla gönderilecek” Meteoroloji Dairesi 1-7 tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Hristodulidis "Ön hazırlığımız ağustos ayının tamamında devam edecek” "Erhürman’ın haftalık görüşme önerisi önemli, ancak henüz Güney’den yanıt yok" Güney Kıbrıs'ta büyük yangın: 7 hava aracıyla müdahale ediliyor Shell, Kıbrıs'taki iştirakini Macaristan merkezli MOL Group’a satıyor Nöbetçi eczaneler (31 Temmuz 2026) SpaceX roketinin parçası Ay'a çarpmak üzere Birbirine çarpan elektrik telleri yangına neden oldu! Turknet “Türkiye genelini etkileyen internet kesintisi yaşanıyor” 7 metre yükseklikten düşen işçi ağır yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman "AB ile güven yaratıcı önlemlere ihtiyacımız var" Kanatlı "5+1 masası kurulana kadar geçecek süre boş bir bekleme odası değildir" Balıkesir’de orman yangını: Ayvalık'a bazı mahalleler tahliye edildi Cumhurbaşkanı Erhürman “Guterres'in adaya gelmesinin öncesine oranla daha doğru bir noktadayız" Alithia "Vuda atış alanındaki imha Amerikalıların da katıldığı EOD-3 eğitiminin son aşamasıydı” Seyir halindeki tırda yangın meydana geldi! Üstel "Birikmiş prim borçları affı yürürlükte"
Dolar
Euro
Sterlin

Sağlık Bakanlığı'ndan meslek gruplarına PCR testi çağrısı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Sağlık Bakanlığı'ndan meslek gruplarına PCR testi çağrısı

Sağlık Bakanlığı açıklama yaparak, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda faaliyetlerine başlayacak olan pazar yerlerinde çalışan ve görev yapanların ücretsiz PCR testleri devam ediyor.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Lefkoşa Fuar Alanı, Gazimağusa Arena, Girne Leymosun Kültür Evi'nde,08.00-16.00 saatleri arasında, Güzelyurt Sağlık Merkezi'nde ise 09.00-11.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Kuaför, berber ve güzellik merkezlerinde çalışanlar ve işletmecilerin 1-3  mart tarihleri arasında PCR testlerinin yapılacağı yer ve saatleri aşağıda yer almaktadır.

Lefkoşa BRTK yanındaki Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Çıraklık Okulu
1 Mart Pazartesi ve 2 Mart Salı 09.00-17.00, 3 Mart Çarşamba 09.00- 19.00

Girne Çarşamba Açık Pazarı, 1 Mart Pazartesi ve 2 Mart Salı 09.00-17.00

Gazimağusa Büyük Sanayi Bölgesi BeyrutYıldızı , 1 Mart Pazartesi,  2 Mart Salı 09.00-17.00

İskele Esnaf ve Zanaatkarlar  Odası Binasi 2 Mart Salı 09.00-17.00

Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, 1 Mart Pazartesi 09.00-17.00

Lefke Belediyesi , 2 Mart Salı 09.00-17.00

Bu sektörde ücretsiz olarak yapılacak PCR testlerinde yoğunluğu azaltmak adına oluşturulan yeni merkezlerde özel hastane ve laboratuvarlardan destek alınacaktır.

PCR testlerinin uygulanması konusunda her iki sektörün temsilci ve birlikleri ile istişare edilerek tüm hazırlıklar yapılmıştır.

İlgili sektör işletmecilerine faaliyette uyulması gereken kuralları içeren bir taahhütname imzalatılacak ve kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem yapılacaktır.

Her iki sektörde görev yapan herkesin PCR testi alımı esnasında sosyal mesafe, maske kullanımı gibi kurallara uyması önemle rica olunur."

Voice Kıbrıs Haber

Benzer haberler

Featured
Molehiya ve siyah üzümler imha edildi 2026-07-31 19:35:31 Küresel piyasalarda teknoloji rallisinden kaynaklı pozitif fiyatlamalar öne çıkıyor 2026-07-31 19:19:45 Köseoğlu “Sınav sonuç kodu ile sınav puanları, sınavdan sonra adaylara SMS yoluyla gönderilecek” 2026-07-31 18:29:42 Meteoroloji Dairesi 1-7 tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı 2026-07-31 18:21:37 Hristodulidis "Ön hazırlığımız ağustos ayının tamamında devam edecek” 2026-07-31 18:08:49 "Erhürman’ın haftalık görüşme önerisi önemli, ancak henüz Güney’den yanıt yok" 2026-07-31 17:37:35 Güney Kıbrıs'ta büyük yangın: 7 hava aracıyla müdahale ediliyor 2026-07-31 17:16:00 Shell, Kıbrıs'taki iştirakini Macaristan merkezli MOL Group’a satıyor 2026-07-31 17:04:00 Nöbetçi eczaneler (31 Temmuz 2026) 2026-07-31 16:56:36