Sadri Alışık Akademi, KKTC'de faaliyetlerine başlıyor

Voice Kıbrıs Haber
Oyunculuk ve tiyatro eğitimi veren Sadri Alışık Akademi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyetlerine başlıyor.
Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa olmak üzere 3 ilçede eğitime başlayacak olan akademi çeşitli yaş gruplarından sınıflar oluşturarak hizmet verecek.
Akademi’den verilen bilgiye göre, 5-6, 7-10, 11-13 ve 14-16 yaş gruplarında çocuklar için yaratıcı drama branşında sınıflar düzenlenecek.
17 yaş üstü yetişkinler için ise Sahne ve Sinema Oyunculuk Atölyesi, Uygulamalı Kamera Oyunculuğu Atölyesi ve Oyun Atölyesi dallarında sınıflar oluşturulacak.
-Kayıtlar...
Genç yeteneklere fırsat yaratmak onlara alan açmak ve sanatın içinde yer alıp kendini geliştirmek sanatsal uğraşlar içinde olmak isteyen katılımcılar için Kıbrıs’ta eğitimlere başlayacak olan Sadri Alışık Akademi’de kayıtlar başladı.
Kayıt yapmak isteyenler 0533 839 72 56 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.
Benzer haberler
Featured
Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz"
Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü"
Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü"
Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik"
Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında"
Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir”
CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz”
Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız”
Üstel “Polisimizin bekleyen özlük sorunlarını ortadan kaldırıyor, tarihi reform paketini hayata geçiriyoruz”



