Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem! Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem!
Dolar
Euro
Sterlin

“Rusya’nın seçimlerimize müdahale etmesi ihtimal dışı değil"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
“Rusya’nın seçimlerimize müdahale etmesi ihtimal dışı değil"

Güney Kıbrıs Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis, Rusya’nın Güney Kıbrıs’ta 2023’te yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etme ihtimali olduğunu öne sürdü.

Alithia’nın “Rusya’nın Seçimlerimize Müdahale Etmesi İhtimal Dışı Değil… Kasulidis: Elimizde Veri Yok Ama ABD, Fransa ve İtalya’ya Müdahaleler Var” başlıklı haberine göre Kasulidis, dün RİK’e yaptığı açıklamada hiçbir sır veya tuhaflık olmadığını, Rusya’nın, Donald Trump’ın başkan seçildiği 2016 ABD Başkanlık seçimlerine, Fransa’da da İtalya’da da aşırı sağın iktidara gelmesi için müdahaleleri olduğunu savundu.

“Elimizde veri yok, olduğunu da ima etmiyoruz çünkü bunu öğrenebileceğimiz birimlere sahip değiliz” diyen Kasulidis, “Ancak Komisyon’dan bir yetkilinin gelip uyarması, ABD’de müdahale olduğunu bilmemiz, Miçotakis’in elinde de Yunanistan’la ilgili bilgiler olması muhtemeldir” diye ekledi.

Gazete Kasuldis’in atıf yaptığı Komisyon üyesinin, DİSİ Başkanı Averof Neofitu’nun Rum Yönetimi başkan adaylığını desteklemek üzere Güney’e giden Margaritis Schinas’ı kast ettiğini yazdı ve Schinas’ın, aynı kapsamda düzenlenen DİSİ kongresinde yaptığı konuşmada müdahale uyarısında bulunduğunu hatırlattı.

Benzer haberler

Featured
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı 2026-06-13 13:12:00 Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” 2026-06-13 13:06:00 Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu 2026-06-13 13:02:00 Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) 2026-06-13 12:46:00 Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… 2026-06-13 12:32:00 Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" 2026-06-13 12:27:00 Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor 2026-06-13 12:20:00 Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! 2026-06-13 11:58:00 Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” 2026-06-13 11:40:00