Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi! Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi!
Dolar
Euro
Sterlin

Rum Polis Genel Müdürü dün yemin ederek görevine başladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Rum Polis Genel Müdürü dün yemin ederek görevine başladı

Kıbrıs Cumhuriyeti Polis Genel Müdürlüğü’ne atanan Kipros Mihailidis’in, dün yemin ederek görevine başladığı belirtildi.

Politis gazetesi ve diğer gazeteler, Kıbrıs Cumhuriyeti Milli Muhafız Ordusu (RMMO) subayı N. M. tarafından 2’si çocuk 5’i kadın 7 kişinin öldürülmesi olayı  üzerine görevinden alınan Kıbrıs Cumhuriyeti Polis Genel Müdürü Zaharias Hrisostomu’nun yerine atanan Polis Genel Müdür Yardımcısı Kipros Mihailidis’in dün Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis’in huzurunda yemin ederek görevine başladığını yazdılar. Habere göre Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis, törende, Kıbrıs Cumhuriyeti Polis Genel Müdürü Mihailidis’e hitaben yaptığı konuşmada, Mihailidis’in zor bir görev üstlendiğine dikkati çekerek polisin itibarının iade edilmesi ve suçların önlenmesi için tüm gücünü harcamasını istedi. Mihailidis ise, kendi açıklamasında şekillenen zor durumu göz önünde bulundurarak, halkın polisin güvenini kazanması için diğer polis yetkilileriyle birlikte elinden geleni yapacağını söyledi. Son günlerde yaşanan olaylara atıfta bulunan Mihailidis, olayların, daha iyi bir gelecek için ülkeye gelen savunmasız ve masum kadın ve çocukların  kaybını, zaafiyetleri, boşlukları ve eksiklikleri ortaya koyarak polisin prestijini büyük ölçüde yaraladığını ifade etti. Cinayete kurban gidenlerin ailelerine yönelik duyduğu üzüntüyü de dile getiren Mihailidis, bu kişileri koruyamadıkları için de ailelerden özür diledi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” 2026-06-19 13:10:00 Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı 2026-06-19 13:01:00 Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış 2026-06-19 12:55:00 Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek 2026-06-19 12:22:00 Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü 2026-06-19 12:15:00 JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" 2026-06-19 12:10:00 Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi 2026-06-19 12:04:00 Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” 2026-06-19 12:00:00 Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak 2026-06-19 11:16:00