Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 2,74'lük değer kaybıyla tamamladı CTP, milletvekili kontenjan adaylarını oy birliğiyle belirledi LDH Genel Başkanı Görgüner de Cyprus Forum 2026’dan çekildi İncirli "6 Aralık büyük bir gün olacak" Halkın Partisi’nde yeni genel başkan yardımcıları belirlendi Hristodulidis New York'ta Guterres ile görüştü Brent petrol yeniden 100 doların üzerine çıktı Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluşuyor 229 hak sahibine arsa hak sahipliği belgeleri dağıtıldı Harmancı, Güney Kıbrıs'ta düzenlenecek Cyprus Forum etkinliğinden çekilme kararı aldı Barçın "Seçim öncesinde halkı, kendi parasıyla kandıracağınızı zannediyorsunuz" Cumhurbaşkanı Erhürman New York’ta Holguin ile görüştü İran ile BAE arasındaki tüm uçuşlar iptal edildi BMO “Fiber Optik Altyapı Teknik İzleme ve İstişare Platformu kurulmasını öneriyoruz” LTB ile Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı Baraka Kültür Merkezi Başbakanlık önünde eylem yaptı Türkiye’de adliyelerde "Dijital Ortam Güvenliği ve Dezenformasyonla Mücadele Büroları" kurulacak Sucuoğlu “Posta Dairesi yeniden yapılandırılacak” Kamusal Reform Derneği kuruldu Hasipoğlu “Kadınlar şiddet karşısında yalnız değil” Borsa günü yüzde 2,74'lük değer kaybıyla tamamladı CTP, milletvekili kontenjan adaylarını oy birliğiyle belirledi LDH Genel Başkanı Görgüner de Cyprus Forum 2026’dan çekildi İncirli "6 Aralık büyük bir gün olacak" Halkın Partisi’nde yeni genel başkan yardımcıları belirlendi Hristodulidis New York'ta Guterres ile görüştü Brent petrol yeniden 100 doların üzerine çıktı Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluşuyor 229 hak sahibine arsa hak sahipliği belgeleri dağıtıldı Harmancı, Güney Kıbrıs'ta düzenlenecek Cyprus Forum etkinliğinden çekilme kararı aldı Barçın "Seçim öncesinde halkı, kendi parasıyla kandıracağınızı zannediyorsunuz" Cumhurbaşkanı Erhürman New York’ta Holguin ile görüştü İran ile BAE arasındaki tüm uçuşlar iptal edildi BMO “Fiber Optik Altyapı Teknik İzleme ve İstişare Platformu kurulmasını öneriyoruz” LTB ile Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı Baraka Kültür Merkezi Başbakanlık önünde eylem yaptı Türkiye’de adliyelerde "Dijital Ortam Güvenliği ve Dezenformasyonla Mücadele Büroları" kurulacak Sucuoğlu “Posta Dairesi yeniden yapılandırılacak” Kamusal Reform Derneği kuruldu Hasipoğlu “Kadınlar şiddet karşısında yalnız değil”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Rum Meclisi'nden Akkuyu çağrısı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Rum Meclisi'nden Akkuyu çağrısı
Reklam

Rum Meclisinin, dün Rum siyasi partileri tarafından onaylanan bir karar aracılığıyla, Türkiye’nin Akkuyu’da nükleer santral inşa etme planlarının durdurulması konusunda Avrupa Birliği (AB) ile Rusya’ya çağrıda bulunduğu ifade edildi.

Rum Meclisinin bu kararla, santralin Doğu Akdeniz’deki ülkeleri doğrudan tehlikeye koyacağı konusunda uyarılarda bulunduğunu yazan Haravgi gazetesi, Meclisin kararında Türkiye’ye yönelik eleştirilerde bulunulduğunu da ekledi.

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 2,74'lük değer kaybıyla tamamladı 24 Eyl 2026 21:20 CTP, milletvekili kontenjan adaylarını oy birliğiyle belirledi 24 Eyl 2026 21:15 LDH Genel Başkanı Görgüner de Cyprus Forum 2026’dan çekildi 24 Eyl 2026 20:33 İncirli "6 Aralık büyük bir gün olacak" 24 Eyl 2026 20:28 Halkın Partisi’nde yeni genel başkan yardımcıları belirlendi 24 Eyl 2026 19:54 Hristodulidis New York'ta Guterres ile görüştü 24 Eyl 2026 19:32 Brent petrol yeniden 100 doların üzerine çıktı 24 Eyl 2026 19:26 Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluşuyor 24 Eyl 2026 19:21 229 hak sahibine arsa hak sahipliği belgeleri dağıtıldı 24 Eyl 2026 19:11