Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Rahşan Ecevit'ten Erdoğan'a cevap...

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Rahşan Ecevit'ten Erdoğan'a cevap...

Eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

Rahşan Ecevit, “Bülent Ecevit günlük siyasi polemiklere malzeme yapılma saygısızlığını hak etmeyecek izler bırakmıştır” dedi. Bülent Ecevit’in Türk siyasi hayatında nezaketli duruşuna dikkat çeken Rahşan Ecevit, gereksiz polemiklerin toplumda farklı algılar yaratmayı amaçladığını söyledi. Cumhurbaşkaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Ecevit'in eski ABD Başkanı Bill Clinton'la fotoğrafını gündeme getirmiş. CHP Lideri Kılıçdaroğlu da "Ecevit'e sataşma" diyerek yanıt vermişti.

Benzer haberler

Türkiye
Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 2026-06-13 11:11:00 Gaziantep'te korkutan deprem! 2026-06-13 09:06:00 CHP'de iki belediye başkanının ihracı istendi 2026-06-12 20:09:00 CHP'de Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın'ın grup başkanvekilliği düştü 2026-06-12 15:07:00 Silivri Belediye Başkanı gözaltına alındı 2026-06-12 09:55:00 T.C Merkez Bankası faiz kararını açıkladı 2026-06-11 15:38:00 Özgür Özel ekibi Parti Meclisi'nden istifa ediyor 2026-06-11 11:36:00 Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" 2026-06-10 15:50:00 Sekiz yıl sonra ilk: AYB’den Türkiye'ye 200 milyon euro kaynak 2026-06-10 14:13:00