Posta Dairesi’nde grev sürüyor

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN), Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS),Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ) ve Eşit Hak ve Adalet Sendikası’nın (HAKSEN) Posta Dairesi’nde dün başlattığı grev sürüyor.
KAMUSEN Genel Başkanı Metin Atan tarafından yapılan açıklamaya göre, istihdam sorunu ve araç gereç eksikliği gerekçesiyle başlatılan grev, Lefkoşa Merkez Postanesi, Lefkoşa Kaymaklı Postanesi, Lefkoşa Bakanlıklar Bölgesi Posta Şubesi, Gazimağusa Merkez Postanesi, Gazimağusa otobüs Terminal Postanesi, İskele Postanesi, Girne Merkez Postanesi, Güzelyurt Merkez Postanesi ve Lefke Merkez Postanesi’nde yarına kadar devam edecek.
Atan, Posta Dairesi’nde sorunların çözülmesi yönünde bir gelişme olursa kararlarını tekrar gözden geçireceklerini belirtti.
Benzer haberler
Featured
İncirli “Belli ki gideceğiniz güne kadar zarar vermeye devam edeceksiniz”
“United by Sound Day” etkinliği, 21 Haziran’da Dayanışma Evi’nde
KTOEÖS “Eğitim Bakanı, 2025–2026 eğitim öğretim yılında sınıfta kalmıştır”
LBO Koroları sezonu “Bir Şehrin Ezgisi” konseriyle tamamlıyor
Güney Kıbrıs’ta hafta sonu meydana gelen kazalarda iki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Meclis Genel Kurulu tamamlandı: 4 yasa tasarısı görüşüldü
İngiltere'de 16 yaşından küçüklerin sosyal medya kullanması yasaklanacak
Özersay "Güney Kıbrıs malların alım satımına moratoryum koydurtmaya çalışıyor”
KTTB “Karne günü bir hesaplaşma günü değil”


