Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026) Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor Meteoroloji Dairesi 8-14 Eylül tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı İncirli “Meclis olağanüstü toplanmalı, sorular belgeleriyle açıklığa kavuşturulmalı” Güney Kıbrıs-ABD ilişkilerinde yeni dönem İsrail Cumhurbaşkanı Herzog perşembe günü Güney Kıbrıs’a gidiyor Nöbetçi eczaneler (7 Eylül 2026) Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026) Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor Meteoroloji Dairesi 8-14 Eylül tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı İncirli “Meclis olağanüstü toplanmalı, sorular belgeleriyle açıklığa kavuşturulmalı” Güney Kıbrıs-ABD ilişkilerinde yeni dönem İsrail Cumhurbaşkanı Herzog perşembe günü Güney Kıbrıs’a gidiyor Nöbetçi eczaneler (7 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Polisiye olaylar... Çeşitli suçlardan 14 kişi tutuklandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Polisiye olaylar... Çeşitli suçlardan 14 kişi tutuklandı
Reklam

Polis bülteninde yer alan ve çeşitli suçlar işleyen 14 kişi tutuklandı. Bülten'de yer alan olaylar şu şekilde; KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU "17.10.2024 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Lefkoşa’da İhsan Güven Sokak’ta, Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen O.M.E.(E-26)’nin üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan toplam 600 TL nakit para tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Akabinde mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen N.L.U (E-38)’nun üzerinde ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramalarda ise, toplam 40 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde daha tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. KANUNSUZ HAVA TÜFEĞİ TAŞIMA VE KULLANMA, PATLAYICI MADDE TASARRUFU VE HAYVAN REFAHI YASASINA AYKIRI HAREKET 14.09.2024 tarihinde, saat 08:00 sıralarında, Dipkarpaz’da Uzun Sokak’ta, D.Ç.(E-39), kanunsuz olarak taşıdığı adına kayıtlı hava tüfeği ile, bir şahsa ait kediye ateş açmak suretiyle konu kediyi alın kısmından yaralamıştır. Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklanmış ve hava tüfeği de emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir. ADINA TESCİLSİZ HAVA TÜFEĞİ VE KANUNSUZ PATLAYICI MADDE TASARRUFU 17.10.2024 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Aygün’de, K.A.(E-26)’nın kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada, başka bir şahıs adına kayıtlı hava tüfeği ve kanunsuz patlayıcı madde sınıfına giren toplam 218 adet hava tüfeği saçmasını kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen G.A.(K-45) ve Ö.A.(E-52) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir. KKTC’DE İKAMET İZİNSİZ İKAMET ETMEK 17.10.2024 tarihinde, Polis Ekipleri tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen denetim ve kontroller sonucunda, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 7 kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir. SARHOŞLUK VE RAHATSIZLIK 17.10.2024 tarihinde, saat 23:30 sıralarında, Gazimağusa’da kamuya açık bir yer olan Pırlanta Sokak’ta, A.M.(E-22) 244 miligram alkollü içki tesiri altında sarhoş olduğu sırada, yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiği esnada suçüstü tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" 7 Eyl 2026 21:50 Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" 7 Eyl 2026 21:39 Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti 7 Eyl 2026 21:33 Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026) 7 Eyl 2026 21:30 Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti 7 Eyl 2026 21:17 Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı 7 Eyl 2026 21:06 Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı 7 Eyl 2026 20:52 Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! 7 Eyl 2026 20:47 Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" 7 Eyl 2026 20:30