Pilli "Bazı yayın organları önerileri karar gibi yayınladı"

Voice Kıbrıs Haber
Sağlık Bakanı Ali, bazı yayın organlarının sağlıkla ilgili sivil toplum örgütlerinden talep ettikleri önerileri, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi kararları gibi gösterilmesi üzerine açıklama yaptı.
Bakanlık'tan yapılan açıklama şu şekilde:
"Bakanlığımızın talebi üzerine, gerek sağlıkla ilgili sivil toplum örgütleri, gerekse konuyla ilgili hekimlerimizden Covid 19 süreci ile ilgili önerileri talep ettik. Tüm önerileri toplum sağlığını önceleyerek ele alıp gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız.
Bilindiği üzere COVID 19 sürecinde karar merci Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesidir. Bu süreç içinde komitemiz, aktarılan öneriler ve görüşleri süzgeçten geçirip alınacak tedbirleri kamuoyu ile paylaşacaktır. Bugün bazı yayın organlarında Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi kararları gibi gösterilen maddeler sadece önerilerden ibarettir."
Voice of the Island/SB
Benzer haberler
Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı
Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı
Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi
"Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var”
Güneyde Covid-19 4 can daha aldı!
Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti!
Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka
Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm


