Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Minibüsün çarptığı yaya ağır yaralandı! Japonya'da sarsıntılar sürüyor, 50 kişi yaralandı Trump, Zelenskiy ile Beyaz Saray'da görüştü Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Temmuz 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman, Gutteres ve Hristodulis'in bir araya geldiği akşam yemeği sona erdi Arda’dan Türkiye’deki yeni kulübünde harika başlangıç; Türkiye ikinciliği ve rekor Federal çözüm ve barış talebiyle, KKTC ve Güney Kıbrıs’ta eş zamanlı eylem düzenlendi Uluslararası Beyarmudu Halk Dansları Festivali başladı Cumhurbaşkanı Erhürman, BM Genel Sekreteri Guterres ve Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis ile akşam yemeğinde bir araya geldi Borsa günü yüzde 0,63 değer kaybederek tamamladı Dikmende çıkan yangında dönümlerce arazi ve ağaçlar zarar gördü Hasipoğlu “Yeni asgari ücret aylık net 61 bin 677 TL olarak kesinleşti” Guterres, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi Çeler “Çözüm beklentisi toplumun tüm kesimlerine yayıldı” İncirli’den Özgür Özel’e tebrik mesajı Kripto para piyasası yılın ikinci yarısına hızlı başlarken gözler ABD'deki "CLARITY Act" sürecinde Konya'da yaklaşık 3 bin 500 yıllık mühür bulundu Ercan Havalimanı yakınlarında yangın meydana geldi! Güney Kıbrıs'ta internet dolandırıcılığ nedeniyle milyonlarca euro ekonomik kayıp Nöbetçi eczaneler (28 Temmuz 2026) Minibüsün çarptığı yaya ağır yaralandı! Japonya'da sarsıntılar sürüyor, 50 kişi yaralandı Trump, Zelenskiy ile Beyaz Saray'da görüştü Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Temmuz 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman, Gutteres ve Hristodulis'in bir araya geldiği akşam yemeği sona erdi Arda’dan Türkiye’deki yeni kulübünde harika başlangıç; Türkiye ikinciliği ve rekor Federal çözüm ve barış talebiyle, KKTC ve Güney Kıbrıs’ta eş zamanlı eylem düzenlendi Uluslararası Beyarmudu Halk Dansları Festivali başladı Cumhurbaşkanı Erhürman, BM Genel Sekreteri Guterres ve Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis ile akşam yemeğinde bir araya geldi Borsa günü yüzde 0,63 değer kaybederek tamamladı Dikmende çıkan yangında dönümlerce arazi ve ağaçlar zarar gördü Hasipoğlu “Yeni asgari ücret aylık net 61 bin 677 TL olarak kesinleşti” Guterres, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi Çeler “Çözüm beklentisi toplumun tüm kesimlerine yayıldı” İncirli’den Özgür Özel’e tebrik mesajı Kripto para piyasası yılın ikinci yarısına hızlı başlarken gözler ABD'deki "CLARITY Act" sürecinde Konya'da yaklaşık 3 bin 500 yıllık mühür bulundu Ercan Havalimanı yakınlarında yangın meydana geldi! Güney Kıbrıs'ta internet dolandırıcılığ nedeniyle milyonlarca euro ekonomik kayıp Nöbetçi eczaneler (28 Temmuz 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Pezeşkiyan "Savaş peşinde değiliz, haklarımızı talep ediyoruz"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Pezeşkiyan "Savaş peşinde değiliz, haklarımızı talep ediyoruz"

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, savaş peşinde olmadıklarını, ülkesinin haklarını talep ettiklerini ve savaşı onurlu bir şekilde sona erdirmeye çalıştıklarını söyledi.

İranlı Öğrenciler Haber Ajansına (ISNA) göre Pezeşkiyan, Spor ve Gençlik Bakanlığında gerçekleştirdiği denetimler sırasında açıklamalarda bulundu. Ülkede yönetime yönelik eleştirileri görmezden gelmediklerini ve kabul ettiklerini belirten Pezeşkiyan, ancak ABD-İsrail saldırılarına karşı toplumun birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade etti. Pezeşkiyan, ABD ve İsrail'in bölgede terör estirdiğini vurguladı. ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'ın nükleer faaliyetlerini engelleme çabalarının geçerli bir dayanağı bulunmadığını söyleyen Pezeşkiyan, "Savaş peşinde değiliz, haklarımızı talep ediyoruz." dedi. Pezeşkiyan Tahran yönetiminin savaşı başlatan taraf olmadığını ve onurlu bir şekilde savaşı bitirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Benzer haberler

Dünya
Japonya'da sarsıntılar sürüyor, 50 kişi yaralandı 2026-07-28 22:07:44 Trump, Zelenskiy ile Beyaz Saray'da görüştü 2026-07-28 21:50:41 Japonya'da şiddetli deprem sonrası tsunami uyarısı yapıldı 2026-07-28 11:31:46 Johnson & Johnson'dan bebek pudrası davalarını çözmek için tarihi teklif 2026-07-28 09:17:32 Japonya'yı daha da zengin edecek keşif 2026-07-28 08:54:03 Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez" 2026-07-27 22:00:04 Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor 2026-07-27 21:51:31 Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği 2026-07-27 21:18:55 ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil" 2026-07-27 20:58:53