PEMER belgesel gösterimi ve söyleşiler düzenlemeye başladı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
CTP Parti Eğitim Merkezi (PEMER), yapımı ülkemizde gerçekleşen, ülkemiz sanatçılarını, kültürünü ve yaşanmış olayları anlatan belgeselleri bölgelerde gösterime sunmaya başladı.
İlk olarak Kanal Sim yapımı olan “Bölünmüş Başkentin Hayalet Havaalanı” isimli belgesel, Gençlik Örgütü İskele İlçesi’nin işbirliği ile İskele AKM’de gösterildi.
Halka açık gösterimin ardından belgeselin yönetmeni Kanal Sim Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu ile belgesel üzerine söyleşi gerçekleştirildi.
Etkinliğe bölgedeki sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sıra parti yönetici ve üyeleri de katıldı.
Geceye, UBP İskele Gençlik Kolları Başkan ve üyelerinin katılımı da mutluluk vericiydi.
Belgeselde Avrupa’nın son bölünmüş başkenti Lefkoşa’da bulunan Lefkoşa Havaalanı’nın tarihçesi, eski fotoğraf ve videolar ile bir zamanlar havaalanında çalışan görevliler ve havaalanını kullanan Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumlar’ın röportajları yer aldı.
PEMER belgesel gösterimi ve söyleşileri 19 Aralık Çarşamba Mağusa’da, 20 Aralık Perşembe Lefkoşa’da devam edecek.
Benzer haberler
Featured
İsrail Gazze planını reddetti
İsak ve Solomu’yu anma törenine Fidias’ın şortu eleştirilere yol açtı
Nijer'de iki otobüsün çarpıştığı kazada 22 kişi hayatını kaybetti
Çinli arkeologlar Şanlıurfa'da 12 bin yıllık geçmişi araştırıyor
Türkiye ile AB arasında daha yakın ilişki perspektifi Kıbrıs Rum Dışişleri Bakanlığı’nı alarma geçirdi
Üstel "Fidan'ın açıklamaları Kıbrıs'ta gerçeklerin görmezden gelinemeyeceğini ortaya koydu"
UBP'den Şenkul'a yanıt “Bizim işimiz sosyal medya fenomenliği değil”
Avusturya Şansölyesi Stocker yarın Türkiye'ye gidecek
Apple ile CXMT güçlerini birleştiriyor


