Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" Altın yatırımcıları tedirgin, fiyatlar hızla düşüyor İran'dan fırlatılan füzeler nedeniyle İsrail'in orta ve güney kesiminde sirenler çaldı Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (8 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! Muammer Moran hayatını kaybetti! Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" Altın yatırımcıları tedirgin, fiyatlar hızla düşüyor İran'dan fırlatılan füzeler nedeniyle İsrail'in orta ve güney kesiminde sirenler çaldı Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (8 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! Muammer Moran hayatını kaybetti!
Dolar
Euro
Sterlin

Paskalya süresince 5 bin 500 çatapat ele geçirildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Paskalya süresince 5 bin 500 çatapat ele geçirildi

Güney’de kutlanan Paskalya yortusu döneminde sıkça karşılaşılan çatapat patlatılmasının önüne geçmek amacıyla yoğun mesai harcayan polis, 5 bin 500 çatapat ele geçirdi. Haravgi ve diğer gazeteler, Paskalya döneminde sıkça kullanılan ve kimi zaman yaralanmalara sebep olan çatapatların kullanımının önlenmesi amacıyla polis tarafından birçok kontrol gerçekleştirildiğini, toplamda 5 bin 500 çatapata el konulduğunu yazdı. Gazete haberinde, yasa dışı şekilde çatapat kullanmak ve bundurmak sebebiyle 12 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını da belirtirken, Paskalya döneminde çatapat kullanımından ötürü herhangi bir yaralanmanın ise olmadığını vurguladı.

Benzer haberler

Featured
Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu 2026-06-08 08:47:00 Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı 2026-06-08 08:43:00 Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" 2026-06-08 08:39:00 Altın yatırımcıları tedirgin, fiyatlar hızla düşüyor 2026-06-08 08:35:00 İran'dan fırlatılan füzeler nedeniyle İsrail'in orta ve güney kesiminde sirenler çaldı 2026-06-08 08:29:00 Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem! 2026-06-08 08:19:00 Döviz kurlarında son durum (8 Haziran 2026) 2026-06-08 08:16:00 En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) 2026-06-08 08:03:00 "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor 2026-06-07 20:46:00