"Partimizdeki bazı siyasiler maalesef çok fazla yalpaladılar"

Voice Kıbrıs Haber
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı ve UBP Milletvekili Zorlu Töre, BRT’de katıldığı programda kurultay sürecini değerlendirdi.
Töre, sürecin sürdüğünü ve kurultayın mutlaka yapılacağını belirterek, “çünkü üçüncü yılın sonuna geldik ve eğer kurultayını yapmazsa UBP seçime katılamaz” dedi.
Aday çekilmesinin erteleme nedeni olamayacağının ifade eden Töre, tek aday bile kalsa kurultayın mutlaka yapılacağını vurguladı.
Zorlu Töre, “kurultay daha önce yapılmış olsaydı belki de erken seçim kararı çok daha rahat alınacaktı. 2021 yılı içerisinde bir seçimi de göğüsleyecektik” şeklinde konuştu.
Üç adayın yoluna devam ettiğinin altını çizen Töre, UBP’de meydana gelecek sıkıntı ve üzüntülerin ülkeyi de ciddi şekilde etkilediğini kaydetti.
Töre, UBP’nin her zaman iktidara talip bir parti olduğunun altını çizerek, “UBP sadece genel başkan değil, ülkenin başbakanını veya cumhurbaşkanını çıkaran bir partidir” dedi.
Bu gerçekten hareketle partinin üst kademesindeki isimlerin çok dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirten Töre, “ama partimizdeki bazı siyasiler maalesef çok fazla yalpaladılar” ifadelerini kullandı.BRT
(BRT)
Benzer haberler
Featured
Döviz kurlarında son durum (30 Haziran 2026)
En son hava durumu tahminleri (30 Haziran 2026)
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu
KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi
Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor
Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Haziran 2026)
KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun"
Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi



