Park halindeki aracın üzerine yanıcı madde döküp ateşe verdiler
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Dipkarpaz'da dün akşam meydana gelen olayda park halindeki bir araç kundaklandı.
Polisten alınan bilgilere göre, Cemal Okkan sokak üzerinde bulunan bir ikametgahın önünde, park halindeki FT 101 plakalı aracın üzerine meçhul şahıs/lar tarafından muhtemelen yanıcı madde dökülmek suretiyle ateşe verildi.
Yangın bölge sakinleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, söz konusu aracın ön kaputu, panjuru, tamponu, sol ön farı, silecekleri ve sol çamurluğu yanarak zarar görürken, çıkan ısıdan dolayı aracın ön camı çatladı.
Yürütülen soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen 52 ve 25 yaşındaki iki şahıs tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.
Benzer haberler
Featured
Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var"
İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız"
Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur"
Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur"
Basın-Sen, Ceza Muhakemeleri Usulü Yasası’nın 23B maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu
İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak nedeniyle "kırmızı alarm" verildi
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı
Çalışma Bakanlığı, 15 Ağustos’a kadar 12.00-16.00 saatleri arasında güneş altında çalışmayı yasakladı!
Bengihan "Sıkıntımız toplu sözleşme, organizasyon şeması ve yönetmeliklere keyfi davranmalarıdır”


