Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Güngör çöplüğünde yangın Park halindeki araca çarpan moped sürücüsü yoğun bakımda! İran'da "Ekonomik Savaş Karargahı" kuruldu Gazimağusa'daki kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Kıbrıs Rum basını, Holguin’in Kıbrıs’a gelişinin sağlık sebeplerinden ötürü ertelendiğini öne sürdü Sanatçı Mine Okur’un “Arkaik Sezgi” baskı resim sergisi Ankara’da açıldı Gemi faciasındaki 8'inci günde kayıp 15 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor Nöbetçi eczaneler (6 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (6 Eylül 2026) Hollanda'nın 11 kentinde Gazze'deki çocuklarla dayanışma için uçurtmalar uçuruldu 46 yaşındaki şahsın ölüm nedeni açıklandı! Fransa'nın Aude ilindeki orman yangınında 225 hektarlık alan küle döndü Veli Çelik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! Yunanistan'da savaş uçağı düştü: İki pilot hayatını kaybetti Moskova'da kritik zirve: ABD heyetinin Putin ile görüşmesi başladı Bu plajın anahtarı 400 bin dolar: Bir yıldır bekleyen müşteriler var Gazimağusa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapılacak Bu şehrin altında 1 milyar ton buz var Tesla, sürücüsüz taksisini hizmete sundu Üstel “Felakette sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayret ortaya koydu” Güngör çöplüğünde yangın Park halindeki araca çarpan moped sürücüsü yoğun bakımda! İran'da "Ekonomik Savaş Karargahı" kuruldu Gazimağusa'daki kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Kıbrıs Rum basını, Holguin’in Kıbrıs’a gelişinin sağlık sebeplerinden ötürü ertelendiğini öne sürdü Sanatçı Mine Okur’un “Arkaik Sezgi” baskı resim sergisi Ankara’da açıldı Gemi faciasındaki 8'inci günde kayıp 15 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor Nöbetçi eczaneler (6 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (6 Eylül 2026) Hollanda'nın 11 kentinde Gazze'deki çocuklarla dayanışma için uçurtmalar uçuruldu 46 yaşındaki şahsın ölüm nedeni açıklandı! Fransa'nın Aude ilindeki orman yangınında 225 hektarlık alan küle döndü Veli Çelik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! Yunanistan'da savaş uçağı düştü: İki pilot hayatını kaybetti Moskova'da kritik zirve: ABD heyetinin Putin ile görüşmesi başladı Bu plajın anahtarı 400 bin dolar: Bir yıldır bekleyen müşteriler var Gazimağusa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapılacak Bu şehrin altında 1 milyar ton buz var Tesla, sürücüsüz taksisini hizmete sundu Üstel “Felakette sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayret ortaya koydu”
Dolar
Euro
Sterlin

Pakistan'da etkili olan muson yağmurları sonucu ölenlerin sayısı 299'a yükseldi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Pakistan'da etkili olan muson yağmurları sonucu ölenlerin sayısı 299'a yükseldi
Reklam

Pakistan'da hazirandan bu yana etkisini sürdüren şiddetli muson yağmurları sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 299'a çıktı.

Pakistan devlet televizyonu PTV News'in haberine göre, Pakistan Ulusal Afet Yönetimi Kurumu (NDMA) muson yağmurları dolayısıyla yaşanan can kayıplarına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, 26 Haziran'dan bu yana ülkede etkili olan sel ve sağanak nedeniyle 140'ı çocuk 299 kişinin hayatını kaybettiği, 715 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Yağışlar ve selin etkisini hissettirdiği bölgelerde toplam 1676 evin hasar gördüğü, bunların 562'sinin tamamen yıkıldığı ifade edilen açıklamada, selden etkilenen bölgelerden toplam 2 bin 889 kişinin tahliye edildiği, bölgede insani yardım faaliyetlerinin sürdüğünün altı çizildi.

NDMA, 28 Temmuz'da yaptığı açıklamada, etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonucu 279 kişinin öldüğünü, 676 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Güney Asya'da haziran ile eylül ayları arasında etkili olan muson yağmurları, her yıl büyük çaplı doğal afetlere ve kazalara yol açıyor.

Benzer haberler

Dünya
İran'da "Ekonomik Savaş Karargahı" kuruldu 6 Eyl 2026 10:52 Hollanda'nın 11 kentinde Gazze'deki çocuklarla dayanışma için uçurtmalar uçuruldu 5 Eyl 2026 21:49 Fransa'nın Aude ilindeki orman yangınında 225 hektarlık alan küle döndü 5 Eyl 2026 21:29 Yunanistan'da savaş uçağı düştü: İki pilot hayatını kaybetti 5 Eyl 2026 21:13 Moskova'da kritik zirve: ABD heyetinin Putin ile görüşmesi başladı 5 Eyl 2026 20:53 Bu plajın anahtarı 400 bin dolar: Bir yıldır bekleyen müşteriler var 5 Eyl 2026 20:46 Bu şehrin altında 1 milyar ton buz var 5 Eyl 2026 20:01 Endonezya'da 2 bine yakın kişi okullarda dağıtılan yemeklerden zehirlendi 5 Eyl 2026 18:09 Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu 5 Eyl 2026 14:05