Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem! Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” Lefkoşa-Gazimağusa ana yolundaki kazada sürücü tutuklandı! Güney Kıbrıs’taki Yunan savaş uçakları ve deniz kuvvetleri varlığı kalıcılaşıyor Tatlısu'da feci iş kazası: 37 yaşındaki işçi yoğun bakımda! Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 22 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin yeni gelişme! KTTB "Denetimsiz ve plansız uzmanlık eğitimine izin vermeyeceğiz" Yenişehir’de iki sokakta asfaltlama çalışması başlıyor “Katmanlar” sergisi GÜNSEL Sanat Müzesi’nde açıldı FTX'in kurucusu Bankman-Fried'ın cezası onandı Filipinler'de meydana gelen depremde ölü sayısı arttı! Gaziantep'te korkutan deprem!
Dolar
Euro
Sterlin

Öztürkler “Ülkeye girişlerde sıkı denetim önceliğimizdir”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Öztürkler “Ülkeye girişlerde sıkı denetim önceliğimizdir”

İçişleri Bakanlığı, Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan 7 Kazakistan uyruklu yabancının KKTC’ye girişinin yasaklandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı’nın ülke güvenliği ve kamu huzurunun korunması adına Polis Genel Müdürlüğü'nün 5 Temmuz tarihli güvenlik raporları doğrultusunda Rusya ve Kazakistan’da belge sahteciliği, görevi kötüye kullanma, yasa dışı örgüt kurma, tehditle mal alma ve daha birçok organize suça karışmış oldukları tespit edilen, Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan 7 Kazakistan uyruklu yabancının KKTC’ye girişi yasaklanmıştır” denildi.

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, “İlk günden itibaren hassasiyetle üzerinde durduğumuz ve temel vizyonumuz olarak belirlediğimiz kendi ülkelerinde organize suç örgütleri ile bağlantılı ve suça karışmış kişilerin KKTC’ye girmeden engellenmesi için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tüm çabamız halkımızın huzuru ve ülke güvenliğini artırmak üzerinedir” diyen Öztürkler, bu çerçevede e-vize uygulamasına kısa sürede geçileceğini belirtti.

Muhaceret sistemleri, Polis Müdürlüğü raporları ve Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin destekleri ile ülke için önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Öztürkler, “Ülkeye girişlerde sıkı denetim önceliğimizdir. Bakanlar Kurulu’na götürdüğümüz önerge ile ülkemize girişleri Polis Müdürlüğümüz ve Güvenlik Kuvvetlerimizin raporları uyarınca sakıncalı bulunan 7 Kazakistan uyruklu yabancıyı yasaklı göçmen ilan ederek ülkeye girişleri engellenmiştir” dedi.

Benzer haberler

Featured
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı 2026-06-13 13:12:00 Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” 2026-06-13 13:06:00 Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu 2026-06-13 13:02:00 Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) 2026-06-13 12:46:00 Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… 2026-06-13 12:32:00 Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" 2026-06-13 12:27:00 Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor 2026-06-13 12:20:00 Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! 2026-06-13 11:58:00 Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız” 2026-06-13 11:40:00