“Özgür ve Eşit: Kıbrıs’taki LGBTQI+ toplulukları için farkındalık ve hakların güçlendirilmesi" etkinliği yapılacak

Voice Kıbrıs Haber
Kuir Kıbrıs Derneği, Kıbrıs'taki Birleşmiş Milletler Barış Gücü (UNFICYP) tarafından düzenlenecek “Özgür ve Eşit: Kıbrıs’taki LGBTQI+ toplulukları için farkındalık ve hakların güçlendirilmesi" etkinliğine katılım çağrısı yaptı.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, adanın her iki tarafından LGBTQI+ örgütlerinin iş birliğiyle yapılacak etkinlik, 18.00-20.00 saatleri arasında Lefkoşa’da ara bölgede Ledra Palace’da yer alacak.
Açıklamada, Onur Ayı sona ererken, eşitlik, insan hakları ve LGBTQI+ toplulukların görünürlüğü çalışmalar kapsamında düzenlenecek etkinliğin, deneyim paylaşımı, diyalog ve iş birliği alanının yaratılmasını hedeflediği belirtildi.
Etkinlik, Accept-LGBTI Cyprus, Kuir Kıbrıs Derneği-Kuir Kıbrıs Derneği, Queer Collective CY, Queer Wave ve Diplomats for Equality iş birliğiyle gerçekleştirilecek.
Benzer haberler
Featured
Kar-İş "Öğrenci taşımacılığını başlatmayacağız"
Avustralya'da ilk kez deniz aslanında kuş gribi vakası görüldü
Bağımsızlık Yolu “Kıbrıslı Maronitlerin temsilci seçme hakkı yasal güvenceye kavuşturulmalı”
KTTB "Çocuklar okula başlamada uyum güçlüğü yaşayabilirler"
Eşini öldürdüğünü itiraf eden şahsa 3 gün tutukluluk emri
Elektrik paneline giren kediyi kurtarmaya çalışan genci elektrik çarptı
Damianos “GSI projesini desteklemeyi istiyoruz”
Alsancak'ta park halindeki araçta yangın
İsrail’in savunma sanayisi Güney Kıbrıs’ta faaliyet gösterme niyetinde


