Özersay, KSTU küçük ortağı Gündüz ile görüşeceğini kaydetti

Voice Kıbrıs Haber
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi'nde (KSTU) başlatılan sahte diploma ve yolsuzluk soruşturması kapsamında "hükümsüz tutuklu" olarak cezaevinde bulunan üniversitenin küçük ortağı Serdal Gündüz ile görüşeceğini kaydetti.
Özersay, yaptığı yazılı açıklamada, "Serdal Gündüz’ün mahkemeye gelmesini talep ettiğini, kendisine güvendiği mesajını vererek mahkemeye gelmesi halinde daha detaylı açıklamalar yapacağını ima ettiğini" belirtti.
Gündüz’ün tehdit edildiğini öne sürdüğünü söyleyen Özersay, “Belli ki konuşmak istiyor ama güvenmiyor, ifade vermesine, başka isimleri de yargılama sürecinde sanık konumuna sokmasına engel olan birileri mi var, asıl soru budur.” dedi.
Özersay, “Siyasilere uzanan itirafları olacaksa kendisini dinleyip hem baskı altında kalmaması hem de bu sürecin şeffaf şekilde ilerlemesi için, bir şeylerin gizli kalmaması için kamuoyunu yargılama sürecini etkilemeyecek şekilde bilgilendireceğimizi duyurmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.
Benzer haberler
Featured
İncirli, gençlerle bir araya geldi "Üretimin her türlüsüne destek olacağız"
Üstel’den yeni beş yıl mesajı
Taçoy “Özerk sanayi bölgeleri ile üretimde reform yaşanacaktır”
Çağıner Vakfı’ndan eğitim bursu
Güney'in eylül enflasyonu yüzde 5,2
İlkan Varol, Ombudsman raporunu Erhürman’a sundu
Petrol-İş ile hissedarlar uzlaştı, bayilere akaryakıt verilmeye başlandı
Polisten beş ilçede asayiş ve trafik denetimi
Güney'de yeni doğan bebeğe Lejyoner tanısı.. Hastalığa neden olan bakteri klinikteki suda tespit edildi



