"Öncü Gençler” projesi altında ilk toplantı yapıldı

Voice Kıbrıs Haber
Gençlik Dairesi ile, Öncü Gençler projesi altında öncü gençler adaylarıyla ilk toplantı Kıbrıs Türk Spor Yazarları Deneği lokalinde gerçekleştirildi.
Gençlik Dairesinden verilen bilgiye göre toplantıya, Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren, Biyolog ve Çevre Eğitimi Uzmanı Çevre Koruma Dairesi Doğal Hayat Şubesi’nden Doç. Dr. Nazım Kaşot ve Gençlik Dairesi spor ve organizasyon bölümünden İbrahim Çıdamlı da katıldı.
Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren, projede hedefin gençlerin verilecek eğitimlerle daha donanımlı hale getirilmesi ve örnek gençler olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
Eren, gençlerin gençlik kampları dışında Gençlik Dairesi’nin düzenlediği tüm etkinliklerde aktif rol alacaklarını vurguladı.
Toplantıda konuşan Biyolog ve Çevre Eğitimi Uzmanı Çevre Koruma Dairesi Doğal Hayat Şubesi’nden Doç. Dr. Nazım Kaşot da Projenin gençler arasında doğa bilincinin arttırılması açısından önemli bir araç olacağını belirtti.
Gençlik Dairesi spor ve organizasyon bölümünden İbrahim Çıdamlı ise yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
TAK
Benzer haberler
Featured
Fransa'da olası Sarı Yelekliler eylemlerine karşı yarın 70 bin polis ve jandarma görev yapacak
First Lady’den özel ateşkes anlaşması
Deneysel mRNA aşısı cilt kanserinin nüksetme riskini yüzde 42 oranında azaltıyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Ekim 2026)
Champi Tayfunu nedeniyle yüzlerce uçuş iptal edildi
İngiltere'den olası krizlere karşı hazırlık çağrısı: Üç günlük stok ve nakit para uyarısı
Fidan “İran'a yeni bir saldırının bölgedeki savaşı yaygınlaştıracağı konusunda hemfikiriz”
Borsa günü yüzde 0,92 değer kaybederek tamamladı
Vücut geliştirme milli takım sporcularından, Makedonya’da çifte şampiyonluk...




