Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur" Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur" Basın-Sen, Ceza Muhakemeleri Usulü Yasası’nın 23B maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak nedeniyle "kırmızı alarm" verildi Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı Çalışma Bakanlığı, 15 Ağustos’a kadar 12.00-16.00 saatleri arasında güneş altında çalışmayı yasakladı! Bengihan "Sıkıntımız toplu sözleşme, organizasyon şeması ve yönetmeliklere keyfi davranmalarıdır” Prof. Dr. Nilüfer Güzoğlu "Bebeklerin anne sütüyle beslenmesi hayati bir öneme sahip" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasipoğlu, Restorancılar Birliği’ni kabul etti Alagadi Fest 2026 cuma günü başlayacak Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı durma noktasına geldi Menelau "Sürecin önündeki temel engel Türkiye'nin iki devletli çözüm tezini yinelemesi" Öztürkler “Üreten toplumlar her zaman kazanır” İkamet izinsiz 4 kişi daha tespit edilerek tutuklandı! Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur" Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur" Basın-Sen, Ceza Muhakemeleri Usulü Yasası’nın 23B maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak nedeniyle "kırmızı alarm" verildi Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı Çalışma Bakanlığı, 15 Ağustos’a kadar 12.00-16.00 saatleri arasında güneş altında çalışmayı yasakladı! Bengihan "Sıkıntımız toplu sözleşme, organizasyon şeması ve yönetmeliklere keyfi davranmalarıdır” Prof. Dr. Nilüfer Güzoğlu "Bebeklerin anne sütüyle beslenmesi hayati bir öneme sahip" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasipoğlu, Restorancılar Birliği’ni kabul etti Alagadi Fest 2026 cuma günü başlayacak Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı durma noktasına geldi Menelau "Sürecin önündeki temel engel Türkiye'nin iki devletli çözüm tezini yinelemesi" Öztürkler “Üreten toplumlar her zaman kazanır” İkamet izinsiz 4 kişi daha tespit edilerek tutuklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Okan Donangil Başbakanlık Özel Kalem Müdürü görevine atandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Okan Donangil Başbakanlık Özel Kalem Müdürü görevine atandı

Başbakanlık Özel Kalem Müdürü görevine Okan Donangil atandı.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Başbakanlık Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Cemal Redif‘in istifasıyla boşalan bu mevkiiye, yarından geçerli olmak üzere Okan Donangil getirildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı 5 Ağu 2026 17:40 Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” 5 Ağu 2026 17:30 Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak 5 Ağu 2026 17:24 Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) 5 Ağu 2026 17:16 Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" 5 Ağu 2026 16:15 İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" 5 Ağu 2026 16:10 Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur" 5 Ağu 2026 16:03 Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur" 5 Ağu 2026 15:33 Basın-Sen, Ceza Muhakemeleri Usulü Yasası’nın 23B maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu 5 Ağu 2026 15:28