Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç” Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor” Pezeşkiyan "İran çökmedi, aksine güçlendi ve dünya bu direniş, dayanışma ve birlik karşısında şaşkınlığa uğradı" ABD Kara Kuvvetleri Bakanı Dan Driscoll istifaya hazırlanıyor AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz” Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç” Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor” Pezeşkiyan "İran çökmedi, aksine güçlendi ve dünya bu direniş, dayanışma ve birlik karşısında şaşkınlığa uğradı" ABD Kara Kuvvetleri Bakanı Dan Driscoll istifaya hazırlanıyor AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor” Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Maviş "Okullardaki rehber öğretmen münhal sayısı arttırılmalı" Görüşmelerde gözler 26 Ağustos’a çevrildi Üstel “Göç-Sis ve E-Vize uygulamasını hayata geçiriyoruz”
Dolar
Euro
Sterlin

Ocak ayında üreticinin yüzünü güldüren yağışlar azalıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Ocak ayında üreticinin yüzünü güldüren yağışlar azalıyor
Reklam

Ocak ayında üreticinin yüzünü güldüren yağışlar, Şubat ve Mart aylarında azalacak.

Meteoroloji Dairesi Müdürü Raif İlker Buran, Türk Ajansı Kıbrıs’a (TAK) yaptığı açıklamada, Şubat’ın 23’üne kadar etkili yağış beklenmediğini söyleyerek, “Tahminler, Şubat ve Mart’taki yağışların mevsim normalleri altında kalacağını gösteriyor” dedi.

OCAK YAĞIŞLARI NORMALİN YÜZDE 23 ÜZERİNDE

Ocak ayında yağışların mevsim normallerinin yüzde 23 üzerine çıktığını belirten Buran, mevsim normali 74,9 kilogram olan ocak ayında KKTC ortalamasında metrekarede 92,2 kilogram yağış kaydedildiğini söyledi.

Ocak ayında mevsim normallerinin 7-8 derece altına düşen sıcaklık nedeniyle hafif ve orta şiddetli don olayları gerçekleştiğini kaydeden Meteoroloji Dairesi Müdürü Buran, donun özellikle narenciye ürünlerine zarar verdiğini belirtti.

“ŞUBAT SICAK… YAĞIŞLAR DA AZ…”

Buran, Şubat ayında gündüz saatlerinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4-5 derece üzerine çıkarak 17-20 derece dolayında seyredeceğini, Mart ayındaki sıcaklıkların da mevsim normalleri civarında olacağını belirtti.

Raif İlker Buran, içinde bulunduğunuz Şubat ayı ve Mart’la ilgili meteorolojik tahminleri yineleyerek, her iki ayda da yağışların mevsim normalleri altında kalmasının beklendiğini ifade etti.

Benzer haberler

Featured
Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı 23 Ağu 2026 20:01 Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı 23 Ağu 2026 19:53 Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" 23 Ağu 2026 19:46 Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" 23 Ağu 2026 19:40 Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor 23 Ağu 2026 18:49 İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" 23 Ağu 2026 18:17 Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" 23 Ağu 2026 18:14 Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor 23 Ağu 2026 18:10 Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! 23 Ağu 2026 15:32