Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Kanatlı “Limanlarda açılan münhal sayısı yetersiz” Yoldan çıkan tır devrildi, sürücü yaralandı! Büsküvütçü "Halk sağlığı telafisi imkansız bir sürece girdi" Golf oynadığı sırada hayatını kaybeden şahsın ölüm nedeni açıklandı! Güney Kıbrıs’ta konut fiyatlarında artış Ayşe Öztabay "Bu toplumun en büyük sorunu güvensizliktir" Güney'de Türk mallarıyla ilgili denetim artırıldı Lefkoşa Belediye Orkestrası sezonu Latin Konseri ile kapatıyor Üstel “Önceliğimiz yeni tavizler vermek değil; devletimizi güçlendirmektir" Akansoy, “İsviçre Deneyimi ve Yeniden Birleşmiş Bir Kıbrıs İçin Perspektifler” panelinde konuşacak Güney Kıbrıs’a yangınlardan gördüğü zarar nedeniyle 9,21 milyon euro veriliyor Caner Gönyeli Arama Kurtarma Tatbikatı’nın deniz safhası başladı Dimitriu “Müzakerelerin yeniden başlaması için kararlıyız” KTMMOB ile GİKAD arasında iş birliği protokolü imzalandı Borsa güne 0,09 yükselişle başladı Kumyalı Sahil Etkinlik Alanı hizmete açıldı Çavuş “Tarım sektörünün sürdürülebilir gelişimi açısından yeni pazarlara erişim önemli” Lefke Çevre ve Ekoloji Derneği "Gerekli adımları atın" Sakarya-Düzce'de deprem: İstanbul'da da hissedildi! Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Kanatlı “Limanlarda açılan münhal sayısı yetersiz” Yoldan çıkan tır devrildi, sürücü yaralandı! Büsküvütçü "Halk sağlığı telafisi imkansız bir sürece girdi" Golf oynadığı sırada hayatını kaybeden şahsın ölüm nedeni açıklandı! Güney Kıbrıs’ta konut fiyatlarında artış Ayşe Öztabay "Bu toplumun en büyük sorunu güvensizliktir" Güney'de Türk mallarıyla ilgili denetim artırıldı Lefkoşa Belediye Orkestrası sezonu Latin Konseri ile kapatıyor Üstel “Önceliğimiz yeni tavizler vermek değil; devletimizi güçlendirmektir" Akansoy, “İsviçre Deneyimi ve Yeniden Birleşmiş Bir Kıbrıs İçin Perspektifler” panelinde konuşacak Güney Kıbrıs’a yangınlardan gördüğü zarar nedeniyle 9,21 milyon euro veriliyor Caner Gönyeli Arama Kurtarma Tatbikatı’nın deniz safhası başladı Dimitriu “Müzakerelerin yeniden başlaması için kararlıyız” KTMMOB ile GİKAD arasında iş birliği protokolü imzalandı Borsa güne 0,09 yükselişle başladı Kumyalı Sahil Etkinlik Alanı hizmete açıldı Çavuş “Tarım sektörünün sürdürülebilir gelişimi açısından yeni pazarlara erişim önemli” Lefke Çevre ve Ekoloji Derneği "Gerekli adımları atın" Sakarya-Düzce'de deprem: İstanbul'da da hissedildi!
Dolar
Euro
Sterlin

NFT'ler profillerde sergilenebilecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

NFT'ler profillerde sergilenebilecek

Non-Fungible Token'lar (NFT) kripto piyasaların son gözdesi. Birçok içerik üreticisi bu ürünleri üretip sergiliyor.

Instagram, NFT'lerin profillerde sergilenebilmesi için çalışıyor.

Benzer bir özellik Facebook'a a getirilecek. Ayrıca sistem için 3 boyutlu NFT güncellemesi de yapılıyor.

Facebook’un tepe şirketi Meta’ya ait sosyal medya uygulaması Instagram, içerik üreticilerin platform üzerinden para kazanmasına yönelik uzun süredir beklenen “abonelik” özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Ios ve Android işletim sistemlerinin uygulama mağazalarında yaptığı güncelleme ile birlikte kullanıcılarına, “Uygulama içi satın alımlar’ bölümünden ‘Instagram Subscriptions (Abonelikleri)’ bölümünü ekleyen Instagram’ın yeni özelliğinin ücretleri de belli oldu.

İlk olarak sınırlı sayıda kullanıcı ile denemeleri gerçekleştirilecek olan abonelik özelliğinin fiyatı 10.99 TL ile 54.99 TL aralığında değişirken, uygulamanın yurtdışı bedeli ise 0,99 dolar olacak.

Fiyat aralığı baz alınarak, en düşük ücret ile en yüksek ücret arasındaki abonelik farkı ile ilgili detay açıklanmazken, testlerin başarılı geçmesi durumunda özellik bütün kullanıcılara açılacak.

Instagram, yaz aylarında abonelik sistemiyle ilgili denemeler gerçekleştirmiş, “Özel Hikayeler” ile içerik üreticilerin hikayelerini yalnızca abone olan kişilerin görmesi özelliğini test etmişti.

Benzer haberler

Teknoloji
WhatsApp’ta yeni dönem: Mesajlaşma uygulaması Hintli girişimciye emanet 2026-06-24 08:52:00 Meta'da yapay zeka krizi: Çalışan takip programı güvenlik açığı nedeniyle durduruldu 2026-06-24 08:48:00 İngiltere’de yapay zeka avukatıyla kazanılan ilk dava tarihe geçti 2026-06-24 08:44:00 Yapay zeka için korkutan uyarı: Sadece aylar kaldı 2026-06-23 08:50:00 Romanya'daki 100 hastane siber saldırıyı püskürtmek için kalem kağıda döndü 2026-06-23 08:44:00 Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor 2026-06-19 09:16:00 Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması 2026-06-18 21:14:00 Trump'ın istediği oldu, Apple anlaştı 2026-06-18 10:03:00 Yapay zeka dolandırıcılığı geçen yıl dünyaya 442 milyar dolar kaybettirdi 2026-06-17 09:45:00