Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 7 kişi daha tutuklandı Karaoğulları “Okul ortamlarının güvenli alanlar haline getirilmesi devletin ve Bakanlığın birincil sorumluluğu” Dikkatsiz sürücü karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğa çarptı Damianos “GSI için birkaç hafta içerisinde NAVTEX yayımlanacak” Trump'ın seçim hesabına 'Hürmüz' engeli Baf'ta moto-kuryelere saldırı düzenlendi: 5 moto-kurye hastanelik oldu Güney Kıbrıs , Dânâ’nın diplomatlara yönelik brifingine katılımını önlemeye çalışıyor Fransa, tarihinin en uzun ikinci sıcak hava dalgasını yaşadı 15. Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde gala gecesi ve müzik coşkusu yaşandı Bağımsızlık Yolu “Karma oyu kaldıran yasa değişikliği önerisi Anayasaya aykırıdır” DAÜ, TC vatandaşı öğrencilere geniş kapsamlı burs ve indirim olanakları sundu Yunanistan'da 300 bin dönümün üzerinde ormanlık alan yandı Güney Kıbrıs’taki havalimanlarına 40 yeni pasaport kontrol noktası yapılıyor Topçuköy Çocuk Parkı ve Rekreasyon Alanı açılıyor Moral “Ülke güvenliği bireysel silahlanmayla değil, sistemsel adımlarla sağlanır" Güney Kıbrıs'ın video oyunları sektöründeki geliri 3,2 milyar euroyu geçti Heartbeat/NCCCT'dan Onkoloji Ünitesi'ne 5 hasta monitörü bağışı Arda Erkan anısına “12. Kite Surf Etkinliği” düzenleniyor Özel gereksinimli öğrencilerin eğitim ortamlarının iyileştirilmesine İMO’dan destek Üredi “Mesele kamunun malının korunup korunmadığıdır” İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 7 kişi daha tutuklandı Karaoğulları “Okul ortamlarının güvenli alanlar haline getirilmesi devletin ve Bakanlığın birincil sorumluluğu” Dikkatsiz sürücü karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğa çarptı Damianos “GSI için birkaç hafta içerisinde NAVTEX yayımlanacak” Trump'ın seçim hesabına 'Hürmüz' engeli Baf'ta moto-kuryelere saldırı düzenlendi: 5 moto-kurye hastanelik oldu Güney Kıbrıs , Dânâ’nın diplomatlara yönelik brifingine katılımını önlemeye çalışıyor Fransa, tarihinin en uzun ikinci sıcak hava dalgasını yaşadı 15. Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde gala gecesi ve müzik coşkusu yaşandı Bağımsızlık Yolu “Karma oyu kaldıran yasa değişikliği önerisi Anayasaya aykırıdır” DAÜ, TC vatandaşı öğrencilere geniş kapsamlı burs ve indirim olanakları sundu Yunanistan'da 300 bin dönümün üzerinde ormanlık alan yandı Güney Kıbrıs’taki havalimanlarına 40 yeni pasaport kontrol noktası yapılıyor Topçuköy Çocuk Parkı ve Rekreasyon Alanı açılıyor Moral “Ülke güvenliği bireysel silahlanmayla değil, sistemsel adımlarla sağlanır" Güney Kıbrıs'ın video oyunları sektöründeki geliri 3,2 milyar euroyu geçti Heartbeat/NCCCT'dan Onkoloji Ünitesi'ne 5 hasta monitörü bağışı Arda Erkan anısına “12. Kite Surf Etkinliği” düzenleniyor Özel gereksinimli öğrencilerin eğitim ortamlarının iyileştirilmesine İMO’dan destek Üredi “Mesele kamunun malının korunup korunmadığıdır”
Dolar
Euro
Sterlin

Netanyahu'ya bir suçlama daha!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Netanyahu'ya bir suçlama daha!
Reklam

İsrail polisinin, Başbakan BinyaminNetanyahu'nun da ilişkili olduğu yeni bir yolsuzluk soruşturmasında başbakana yakın isimleri gözaltına aldığı bildirildi. İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "lehte yayın karşılığı medya şirketine mali imtiyazlar sağlandığı" yönünde suçlamaların bulunduğu 4000 numaralı dosya kapsamında bazı şüpheliler gözaltına alındı. Açıklamada, gözaltına alınanlardan en az ikisinin Netanyahu'ya yakın olduğu bilgisine yer verildi, ancak isim paylaşılmadı. Başbakanın "Bezeq medya şirketinin en büyük hissedarı ShaulElovitch ile ilişkileri ve Bezeq'in yayın organlarından bir internet sitesinde Netanyahu lehine yayın yapması karşılığında elde ettiği imtiyazlara ilişkin" İsrail Menkul Kıymetler İdaresi'nin sağladığı deliller ışığında İsrail polisi, 4000 numaralı dosya için düğmeye basıldığını ve gözaltı işlemlerine başlandığını duyurdu. Netanyahu'nun basın ofisinden yapılan açıklamada ise suçlamalar reddedilerek, "Bu da başka bir yalancı iddia. Başbakan, ne lehte yayın ne de başka bir şey uğruna Elovitch'in çıkarını gözetmedi." ifadelerine yer verildi. İsrail Menkul Kıymetler İdaresi'nin daha önce yayımladığı raporda, Bezeq medya grubunun en büyük hissedarı ShaulElovitch ve eski İletişim Bakanı ShlomoFilber'in birçok suça karışmış olabileceği kaydedilmişti. NETANYAHU'NUN YOLSUZLUK DOSYALARI ARTIYOR İsrail polisi geçen hafta yaptığı yazılı açıklamada, Netanyahu hakkında yürütülen 1000 ve 2000 numaralı yolsuzluk soruşturmalarının tamamlandığını bildirmişti. Açıklamada, Netanyahu'nun "rüşvet aldığı, yolsuzluk yaptığı ve görevi kötüye kullandığı şüphesine" dair yeterli delile ulaşıldığı belirtilerek, savcıya iddianame hazırlaması tavsiyesinde bulunulmuştu. Netanyahu ise polisin açıklamasının ardından yaptığı konuşmada hakkındaki iddiaların "asılsız" olduğunu ve sonunda hiçbir şey çıkmayacağını savunarak, "Ben bugüne kadar ne yaptıysam İsrail'in çıkarı için yaptım. Bugünden sonra da bunu yapacağım. İsrail'e liderlik etmeye devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı. İsrail Başbakanı Netanyahu hakkındaki soruşturmalar, "iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı, YediothAhronoth sahibi ve yayıncısı ArnonMoses ile kendi lehine yayın yapması için pazarlık yaptığı ve Almanya'dan alınan denizaltılarda adının yolsuzluğa karıştığı" iddialarını içeriyor.

Benzer haberler

Dünya
Trump'ın seçim hesabına 'Hürmüz' engeli 19 Ağu 2026 15:49 NASA SpaceX roketinin Ay'da oluşturduğu yeni krateri tespit etti 19 Ağu 2026 12:22 İrlanda'da 5 gencin öldüğü kaza sonrası TikTok sorgulanıyor 19 Ağu 2026 10:25 Trump Hürmüz Boğazı'nı "Yeni ABD Bölgesi" olarak ilan etti 19 Ağu 2026 10:03 Garibabadi "Trump'ın Hürmüz Boğazı'na ilişkin yanılgısı yakında düzeltilecek" 18 Ağu 2026 22:01 Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) "Virüs olağanüstü bir hızla yayılıyor" 18 Ağu 2026 21:48 El Nino'nun rekor kıracak şiddete ulaşma olasılığı yüksek 18 Ağu 2026 21:41 Trump, Hürmüz Boğazı'nı "ABD toprağı" olarak gösteren bir görsel paylaştı 18 Ağu 2026 21:22 İngiltere’deki şiddetli kuraklık uydu görüntülerine yansıdı 18 Ağu 2026 21:18