Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Ekinci “Somut sonuç üreten bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız” Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu Egzotik türü Şeker Planörleri koruma altına alındı KTTB ve EHHD, Hasta Hakları Lefkoşa Deklarasyonu hazırladı Çamlıbel'de park halindeki araçta yangın: Dumandan etkilenen 1 kişi tedavi altında Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak” Mormenekşe'de alkollü sürücü kazaya neden oldu Gemi Faciasının Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi çalışmalarına bugün başlıyor UKÜ, “Best Global Universities” sıralamasında ada birincisi oldu CTP "Eğitim böyle yönetilmez" Orçan “Çocuklarımızın daha güzel ve güvenli bir ortamda eğitim alması için çalışıyoruz" Japonya'da 100 yaş üstü nüfus, ilk kez 100 binin üzerine çıktı Küresel piyasalarda yükselen tahvil faizleri ve yapay zeka baskısı sürüyor MAKAMER, öğretmenlere yönelik Ayluga Sulak Alanı eğitimi düzenliyor Ortaöğretim ve meslek liselerinde 2026-2027 eğitim öğretim yılı başladı Fed’in adımı öncesi altında son durum Topaloğlu “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda taşımacılık başlatılmayacak” 3 yaşındaki çocuğun metastatik kanseri, deneysel tedavinin ardından yok oldu Döviz kurlarında son durum (15 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (15 Eylül 2026) Ekinci “Somut sonuç üreten bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız” Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu Egzotik türü Şeker Planörleri koruma altına alındı KTTB ve EHHD, Hasta Hakları Lefkoşa Deklarasyonu hazırladı Çamlıbel'de park halindeki araçta yangın: Dumandan etkilenen 1 kişi tedavi altında Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak” Mormenekşe'de alkollü sürücü kazaya neden oldu Gemi Faciasının Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi çalışmalarına bugün başlıyor UKÜ, “Best Global Universities” sıralamasında ada birincisi oldu CTP "Eğitim böyle yönetilmez" Orçan “Çocuklarımızın daha güzel ve güvenli bir ortamda eğitim alması için çalışıyoruz" Japonya'da 100 yaş üstü nüfus, ilk kez 100 binin üzerine çıktı Küresel piyasalarda yükselen tahvil faizleri ve yapay zeka baskısı sürüyor MAKAMER, öğretmenlere yönelik Ayluga Sulak Alanı eğitimi düzenliyor Ortaöğretim ve meslek liselerinde 2026-2027 eğitim öğretim yılı başladı Fed’in adımı öncesi altında son durum Topaloğlu “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda taşımacılık başlatılmayacak” 3 yaşındaki çocuğun metastatik kanseri, deneysel tedavinin ardından yok oldu Döviz kurlarında son durum (15 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (15 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Nalbantoğlu Başhekimliği "Malzeme eksikliği iddiasına inceleme başlatıldı"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Nalbantoğlu Başhekimliği "Malzeme eksikliği iddiasına inceleme başlatıldı"
Reklam

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından, bir hastanın kamu hastanesinde yapılması gereken bir müdahale için malzeme eksikliği gerekçesiyle özel hastaneye yönlendirildiği yönündeki iddialar üzerine yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada,’Son günlerde basında yer alan ve bir hastadan hastanemiz çalışanı bir doktor tarafından yapılması gerekli bir müdahale için malzeme olmadığı gerekçesi ile özel hastanede işlemin yapılması yönünde zorlandığı iddiaları tarafımızdan mercek altına alınmış ve konu ile ilgili tüm süreçler titizlikle incelenmeye başlanmıştır.

Benzer durumlarda ameliyat bekleyen hastaların çözümü için bakanlık gerekli adımları hızla atmış ve başhekimliğe gerekli düzenlemeler için talimat vermiştir. Başhekimlik mevcut hastaların ameliyatlarının erken yapılması için ek önlem almış ve gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Ayrıca bu konuyla ilgili gelişmeler ileriki günlerde yeniden kamuoyu ile paylaşılacaktır’ denildi.

Kaynak: BRT

Benzer haberler

Featured
Ekinci “Somut sonuç üreten bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız” 15 Eyl 2026 12:24 Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu 15 Eyl 2026 11:58 Egzotik türü Şeker Planörleri koruma altına alındı 15 Eyl 2026 11:46 KTTB ve EHHD, Hasta Hakları Lefkoşa Deklarasyonu hazırladı 15 Eyl 2026 11:31 Çamlıbel'de park halindeki araçta yangın: Dumandan etkilenen 1 kişi tedavi altında 15 Eyl 2026 11:28 Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak” 15 Eyl 2026 11:22 Mormenekşe'de alkollü sürücü kazaya neden oldu 15 Eyl 2026 11:20 Gemi Faciasının Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi çalışmalarına bugün başlıyor 15 Eyl 2026 11:00 UKÜ, “Best Global Universities” sıralamasında ada birincisi oldu 15 Eyl 2026 10:47