“Motivasyon Durağı” etkinliği yapıldı

Voice Kıbrıs Haber
Tatlısu Belediyesi ev sahipliğinde, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Toplumsal Gelişim Hareketi ile Mağusa Ravelin Lions Kulübü Derneği işbirliğinde “Motivasyon Durağı” etkinliği yapıldı.
Mağusa Ravelin Lions Kulübü Derneği Başkanı Çiğdem Duvarcı,Toplumsal Gelişim Hareketi Başkanı Prof. Dr. Sibel Dinçyürek ile Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (ZAYDER) Başkanı Rabia Özcömert, etkinliğin açılışında yaptıkları kısa konuşmalarda etkinlik hakkında bilgiler vererek aile içi iletişimin ve kaliteli zaman geçirmenin önemine vurgu yaptı.
Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan da, konuşmasında etkinliğin önemine dikkati çekti. Orçan, Tatlısu’nun her zaman ilklerin yaşandığı bir belde olduğunu ifade ederek “çocuklar toplumların geleceğidir eğitim sadece okulda değil aile içerisindeki iletişimle de desteklenmelidir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, psikoloji ve rehberlik uzmanları tarafından ailelere yönelik “Stres ve Motivasyon”, “Aile içi Etkili İletişim” ve “Bağımlılık” başlıkları altında eğitimler verildi.
Sağlık uzmanları tarafından katılımcıların şeker ölçümünün yapıldığı etkinlikte ayrıca yöresel kültürü koruma ve ileriye taşıma hedefiyle çocuklara sokak oyunları oynatılarak, yöresel masallar okundu ve hediyeler dağıtıldı.
Benzer haberler
Featured
“INNER TALKS” sergisi ART ROOMS’da açıldı
Güney'de paketçilere yönelik şiddet olayları sürüyor
Erşangil “İstihdam bir lütuf, seçim yatırımı veya patronların dağıttığı bir ayrıcalık değil”
"Kentsel Hareketliliğin Geleceği" paneli düzenlendi
Yılmaz "KKTC'de 2024’te Ulusal Coğrafi Veri Altyapısı Projesi'ni başlattık”
KKTC’ye kanunsuz giriş yapan 21 kişi tutuklandı
Heyecan Park Projesi’ndeki drag pisti asfalt ihalesi için imzalar atıldı
Gazimağusa'da korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı
"Photo Radar Lİst" sisteminin geliştirilmesine yönelik ödeneğe tepkiler büyüyor



