Metin Atan’dan “ŞOK eylem” uyarısı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kamusen Genel Başkanı Metin Atan, Ercan İtfaiyesi’nde görev yapan personelin yaşadığı sorunlara ilişkin daha önce verilen sürenin dolduğunu, ancak herhangi bir adım atılmadığını açıkladı.
Atan, KAMUSEN ve KTAMS olarak 12 Ocak 2026’da yapılan açıklamada, ilgili birimdeki sorunların çözümü için Şubat ayının ilk haftasına kadar süre tanındığını hatırlattı.
Aradan geçen süreye rağmen somut bir gelişme ve diyalog sağlanmadığını belirten Atan, eylem ve grev haklarının saklı olduğunu vurgulayarak, kamuoyunu “ŞOK eylemler” konusunda uyardı.
Benzer haberler
Featured
Volkswagen 208 binden fazla aracını geri çağırıyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Eylül 2026)
Bolivya'da yeni bir kedi türü keşfedildi
Dinçyürek “Bağımlılıkla mücadelede bilimsel yol haritasını devlet iradesiyle hayata geçireceğiz”
Erhürman “Müze, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı acıları gelecek nesillere aktaracak”
Üstel “Barış, gerçeklerin üzerini örterek ve yaşanan acıları yok sayarak kurulamaz”
Yılmaz “Müzenin hayata geçirilmesi, tarihi gerçeklerin doğru biçimde anlatılması yolunda önemli bir adım”
Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitler Müzesi düzenlenen törenle açıldı
Aralarında 40 günlük Seldem Ali Osman ile 16 aylık Betül Arnavut'un bulunduğu 15 şehit toprağa verildi



