Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026) Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Meter Mevsimler bir ilke imza attı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Meter Mevsimler bir ilke imza attı!
Reklam

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) sponsorluğunda,  GAÜ Smarth Health Spor Danışmanı Meter Mevsimler, geçtiğimiz aylarda Türkiye ve Kuzey Kıbrıs tarihinde bir ilke imza atarak, İtalya’da düzenlenen World Beauty Fitness Fashion fuarında almış olduğu, WBFF Pro Muscle Model ünvanının ardından, dünyaca ünlü aktör Arnold Schwarzenegger önderliğinde ki, “Arnold Classic Fuar”ında; 4 kişiden oluşan “Anderson Re-search” takımında yer alacak.

Konuyla ilgili, GAÜ Smarth Health’den yapılan açıklamda, WBFF Pro Muscle Model Meter Mevsimler’in, 1-4 Haziran’da, İtalya’nın Rimini kentinde yapılan Uluslararası Fitness Fuarında yer alarak bu alanda Türkiye dahil Kuzey Kıbrıs'ta daha önce kazanılmamış bir başarıya imza attığı belirtildi. World Beauty Fitness Fashion (WBFF) organizasyonu bünyesinde,  Girne Amerikan Üniversitesi sponsorluğunda; 2015 yılında Londra’da düzenlenen Muscle Model kategorisinde şampiyon olarak Pro kartı kazanan Mevsimler’in, sonrasında 2016 yılında Toronto’da World Pro Muscle Model yarışmasında 22 kişi arasından Dünya 6’ncısı olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardığı vurgulandı. Mevsimler’in bu başarı ile, Italya’da 1997’den beri hizmet veren Gıda Takviyeleri markası olan “Anderson Re-search Supplement” firması ile 1 yıllık ön anlaşma imzalayarak bu alanda anlaşma imzalayan ilk yerli sporcu olmayı başardığı ve bu anlaşma ile ülke dışında ki fuarlarda “Anderson Re-search Markası”nın yanında yer alacağı vurgulandı. Mevsimler’in, böylelikle uluslararası fuarlarda yer alan ilk yerli vücut geliştirme sporcusu olmayı da başararak, ambargoların da önüne geçtiği bildirildi. MEVSİMLER AMBARGOLARI DELEREK, EN İYİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR! Ayrıca, Mevsimler’in, 22-24 Eylül tarihlerinde,  İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşecek olan dünyanın en prestijli vücut geliştirme organizasyonlarından birisi olan “Arnold Classic” fuarında yer alacağı belirtilen açıklamada, “Anderson Re-search” takımı ile birlikte vücut geliştirme alnında önemli bir başarıya daha imza atmış olacağı vurgulandı.

Benzer haberler

Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi 5 Kas 2026 21:44 Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı 5 Kas 2026 21:40 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) 5 Kas 2026 21:32 Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü 5 Kas 2026 20:45 Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 5 Kas 2026 20:41 Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" 5 Kas 2026 20:16 AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası 5 Kas 2026 20:09 Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor 5 Kas 2026 19:56 Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" 5 Kas 2026 19:51