Meteoroloji Dairesi 8-14 Şubat tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bugün başkent Lefkoşa’da en yüksek sıcaklık 9.9 derece olurken, termometreler mevsim normallerinin altında kaldı. KKTC’nin birçok noktasında da gündüz en yüksek sıcaklık 9.2 ila 12 derece arasında değişiklik gösterdi.
Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki bir hafta boyunca (8-14 Şubat) Kıbrıs, alçak basınç sistemi ile soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 13-16 derece dolaylarında seyredecek.
9 Şubat Pazar günü öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak yağmur, sabah saatleri de yer yer don olayı bekleniyor. 10-11-12 Şubat günlerinin de yer yer sağanak yağmurlu geçeceği öngörülüyor.
Benzer haberler
Featured
Bugün hava nasıl olacak? (7 Kasım 2026)
Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz"
Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor
115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi
OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026)
Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı
Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı
Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı




