Mesarya Belediyesi personeline uygulamalı ilkyardım ve yangın eğitimi verildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Mesarya Belediyesi personeli ile belediye binasında hizmet veren diğer kurum çalışanlarına, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Gazimağusa Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından “Yerinde Uygulamalı Daire ve Müessese Eğitimi” kapsamında İlkyardım Farkındalığı ve Yangına Müdahale Farkındalık Eğitimi verildi.
Eğitimde, acil durumlarda doğru ve hızlı müdahale yöntemleri, yangın anında yapılması gereken adımlar ve temel ilkyardım uygulamaları hem teorik hem de pratik olarak aktarıldı. Personelin, gerçek senaryolara dayalı uygulamalarla deneyim kazanması sağlandı.
Mesarya Belediyesi, personelinin acil durumlara karşı daha bilinçli ve donanımlı olmasını hedeflediklerini belirterek, bu tür eğitim çalışmalarına düzenli olarak devam edeceklerini açıkladı.
Eğitimde, acil durumlarda doğru ve hızlı müdahale yöntemleri, yangın anında yapılması gereken adımlar ve temel ilkyardım uygulamaları hem teorik hem de pratik olarak aktarıldı. Personelin, gerçek senaryolara dayalı uygulamalarla deneyim kazanması sağlandı.
Mesarya Belediyesi, personelinin acil durumlara karşı daha bilinçli ve donanımlı olmasını hedeflediklerini belirterek, bu tür eğitim çalışmalarına düzenli olarak devam edeceklerini açıkladı. Benzer haberler
Featured
Holguin geliyor
Bir haftada meydana gelen kazalarda 22 kişi yaralandı
Nöbetçi eczaneler (26 Ağustos 2026)
Cumhurbaşkanı Erhürman ile Hristodulidis ara bölgede bir araya geldi
Yeni Boğaziçi ve çevresindeki bazı bölgelere elektrik verilemiyor
TC Gazi Üniversitesi kontenjanlarına başvurular 1 Eylül’de başlayacak
Lefkoşa'da bazı sokaklar pazar gününden itibaren trafiğe kapatılacak
30 Ağustos KKTC'de törenlerle kutlanacak
Öztürkler "Eşit uluslararası statü kabul edilmeli"


