Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu Onalt “Üretici yok olursa ülke ithalata mahkum olur” Yılmaz “Üreticiyi mağdur etmeyecek yatırımlar çok kıymetli” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan olumsuz havaya karşı işveren ve çalışanlara uyarı Ertuğruloğlu “İki devletli çözüm politikasından geri dönüş söz konusu değil” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdeleri iki oyunla açıyor TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış HAKSEN Başkanı Erşangil “Kamuya giriş, parası olanın ayrıcalığı olamaz” Erdoğan Pirhan için çok acil kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026) Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız” 15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu Onalt “Üretici yok olursa ülke ithalata mahkum olur” Yılmaz “Üreticiyi mağdur etmeyecek yatırımlar çok kıymetli” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan olumsuz havaya karşı işveren ve çalışanlara uyarı Ertuğruloğlu “İki devletli çözüm politikasından geri dönüş söz konusu değil” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdeleri iki oyunla açıyor TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış HAKSEN Başkanı Erşangil “Kamuya giriş, parası olanın ayrıcalığı olamaz” Erdoğan Pirhan için çok acil kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026) Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Meksika'da bir belediye başkanı, geleneği yerine getirmek için timsahla evlendi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Meksika'da bir belediye başkanı, geleneği yerine getirmek için timsahla evlendi
Reklam

Meksika'nın San Pedro Huamelula kentinin belediye başkanı Victor Hugo Sosa, halkına iyi şans getireceğine inanılan geleneğin bir parçası olarak Güney Amerika'da yaşayan küçük timsahla evlendi.

Sky News'ün haberine göre Sosa, atalarından kalma bir ritüeli yeniden canlandırmak amacıyla "Alicia Adriana" adını verdikleri timsahla evlendi

Habere ilişkin görüntülerde, timsaha gelinlik giydirildiği ve ağzının iple bağlandığı görülüyor.

Belediye Başkanı Sosa, evlenme töreni esnasında "Birbirimizi sevdiğimiz için sorumluluğu kabul ediyorum. Önemli olan budur. Aşk olmadan evlilik olmaz. Prenses kızla evliliğe razıyım." ifadelerini kullandı.

Sosa, nikah töreninin ardından timsahın başını öptü.

Chontal ve Huave yerli grupları arasındaki barışı anmak için 230 yıldır bu bölgede erkek ve dişi timsah arasında evlilikler yapılıyor.

Chontal kralını temsil eden belediye başkanı, iki topluluğun birleşmesini simgeleyen Huave prensesini temsil eden sürüngenle evleniyor.

Benzer haberler

Dünya
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı 28 Ağu 2026 22:05 Norveç Kralı Harald 89 yaşında hayatını kaybetti 28 Ağu 2026 12:23 Trump Ontario Gölü'nün adını "Amerika Gölü" olarak değiştiren kararnameyi imzaladı 28 Ağu 2026 09:38 Nepal'deki sel felaketinde can kaybı 469'a yükseldi 28 Ağu 2026 09:25 Kolombiya'da orman yangınları nedeniyle "kamusal acil durum" ilan edildi 28 Ağu 2026 08:44 Frankfurt Havalimanı'nda çalışan 2 kişi sıtma nedeniyle öldü 27 Ağu 2026 22:04 İspanya'da müze soygunu: 3 bin yıllık paha biçilemez altın hazine dört dakikada çalındı 27 Ağu 2026 21:59 İran "ABD kötülük yapmaya başlarsa, tarihe geçecek bir karşılık veririz" 27 Ağu 2026 21:51 İngiltere'deki siber saldırıda 8,7 milyon müşterinin verilerine erişildi 27 Ağu 2026 21:45