Meclis Başkanı Öztürkler Gaziantep’te
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Gaziantep'te temaslarda bulunuyor.
Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, bir dizi konferans vermek üzere Türkiye'de bulunan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.
Öztürkler’e, Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreteri Seral Fırat ile KKTC Gaziantep Konsolosu Kerem İzmen eşlik etti.
Valilik özel defterini imzalayan Öztürkler, Gaziantep’in gastronomisi, sanayisi ve turizmi ile bölgenin önemli merkezlerinden biri haline geldiğini ifade etti.
Gaziantep Üniversitesi’nde bugün "Mavi Vatan ve Kıbrıs" konulu bir konferans vermesi beklenen Öztürkler, bölgesel ve uluslararası deniz yetki alanları ile Kıbrıs’ın stratejik konumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.
Öztürkler’e, Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreteri Seral Fırat ile KKTC Gaziantep Konsolosu Kerem İzmen eşlik etti.
Valilik özel defterini imzalayan Öztürkler, Gaziantep’in gastronomisi, sanayisi ve turizmi ile bölgenin önemli merkezlerinden biri haline geldiğini ifade etti.
Gaziantep Üniversitesi’nde bugün "Mavi Vatan ve Kıbrıs" konulu bir konferans vermesi beklenen Öztürkler, bölgesel ve uluslararası deniz yetki alanları ile Kıbrıs’ın stratejik konumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Benzer haberler
Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi
Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026)
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü
Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı"
AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası
Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor
Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz"




